Ο Κετσπάγια τα έκανε...όλα στην Καλαμάτα, η ΑΕΚ άφησε βαθμούς για «πράσινη» χάρη (VIDEO)

Ο Κετσπάγια τα έκανε...όλα στην Καλαμάτα, η ΑΕΚ άφησε βαθμούς για «πράσινη» χάρη (VIDEO)

Θετικός και αρνητικός πρωταγωνιστής ο Τιμούρ Κετσπάγια που πέτυχε δύο γκολ και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον πανηγυρισμό του δεύτερου γκολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τις αρχές της δεκαετίας του ’80, η δράση του παρασκηνίου άλλαξε. Τα μεγάλα κόλπα δεν γίνονταν πια στις απευθείας αναμετρήσεις των αντιπάλων, αλλά σε άσχετες στιγμές. Όπως αυτό που συνέβη στην Καλαμάτα μια μέρα σαν σήμερα πριν από 22 χρόνια. Το «πράσινο» παρασκήνιο έδρασε και ο Καλαθενός έφερε το ματς σε τέτοιο σημείο, που η ΑΕΚ να έχει σημαντική απώλεια βαθμών.

Η ΑΕΚ πήγε στην Μεσσηνία χωρίς τον Στέλιο Μανωλά, αλλά «τρέχοντας» σερί επτά νικών και μόλις μίας ισοπαλίας μέσα στο 1996. Στο ξεκίνημα έβαλε τους γηπεδούχους στα καρέ τους, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα. Και όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, μια αντεπίθεση της Καλαμάτας έφερε τον Τζόνσον απέναντι στον Ατματσίδη και η ζημιά έγινε.

Ακόμα και έτσι πάντως, η ΑΕΚ είχε λύσεις. Ισοφάρισε πριν βγει το ημίχρονο με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Γεωργιανός πέτυχε με κοντινή προβολή το 2-1. Το παιχνίδι έγερνε προς τη μεριά της ΑΕΚ, γι’ αυτό και ο διαιτητής Καλαθενός αποφάσισε να αναλάβει δράση. Απέβαλε τον Κετσπάγια, επειδή πανηγύρισε το γκολ μπροστά στους φίλους της Ενωσης!

Οσες διαμαρτυρίες και αν υπήρξαν μετά, το κακό είχε γίνει. Η ΑΕΚ αναγκάστηκε να συνεχίσει με δέκα παίκτες και με πολλά νεύρα. Η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, αλλά και ένα καθαρό φάουλ πάνω στον Κοπιτσή που δεν καταλογίστηκε, έδωσαν την ευκαιρία στην Καλαμάτα να ισοφαρίσει. Οι προκλητικές χειρονομίες του Αλβανού Μπελά βεβαίως και δεν τιμωρήθηκαν. Η ΑΕΚ έχασε δύο πολύτιμους πόντους και ο ΠΑΟ το εκμεταλλεύθηκε περνώντας μπροστά στην βαθμολογία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X