Νουρμαγκομέντοφ: «Η δημοσιότητα μου προκαλεί στρες»

Νουρμαγκομέντοφ: «Η δημοσιότητα μου προκαλεί στρες»

Δεν θέλει τα φώτα της δημοσιότητας ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πίεση που δέχεται ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ τα τελευταία χρόνια λόγω της αναγνωρισιμότητας φαίνεται να είναι ένα κομμάτι που δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Ο Νταγκεστανός αναπολεί τις μέρες που ήταν άγνωστος πριν από δέκα χρόνια!

«Ολη αυτή η επιρροή που έχω στον κόσμο με βαραίνει. Το να αποτελώ παράδειγμα για κάποιον, με ενοχλεί αφάνταστα. Θα ήθελα να με βλέπουν ως παράδειγμα αθλητή κι όχι ως πιστού μουσουλμάνου. Είναι πολύ ενοχλητικό. Ούτως ή άλλως στην θρησκεία μας έχουμε κάποιο παράδειγμα που ακολουθούμε όπως ο προφήτης Μωάμεθ.

Η δημόσια ζωή μου προκαλεί στρες. Θέλω ζω σαν συνηθισμένος άνθρωπος. Όπως ήμουν πριν 1ο χρόνια. Ήξερα πως όταν κέρδιζα τίτλους θα συνέβαινε αυτό αλλά είναι τόσο δύσκολο να το διαχειριστώ. Θέλω να επιστρέψω στην κανονικότητα, τότε που ήμουν άγνωστος», ομολογεί ο πρώην πρωταθλητής του UFC.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X