Βόλος: Υπολογίζει στον Περέα για την ρεβάνς με την ΑΕΚ ο Λόπεθ

Βόλος: Υπολογίζει στον Περέα για την ρεβάνς με την ΑΕΚ ο Λόπεθ
Photo Credits: INTIME

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Βόλου για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ την Πέμπτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βόλος ΝΠΣ υποδέχεται την Πέμπτη την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό στον αγώνα ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Άνχελ Λόπεθ υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Χουάν Χοσέ Περέα.

Οι Βολιώτες τη Δευτέρα ηττήθηκαν από τον Ολυμπιακό, αλλά στάθηκαν σε ακόμα ένα ματς στο ύψος τους απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Κι αυτό αφήνει ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας της Μαγνησίας. Ο Άνχελ Λόπεθ και οι παίκτες του κοιτάζουν πλέον τη ρεβάνς με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου την Πέμπτη (18:00) στο Πανθεσσαλικό.

Στα θετικά για τον Λόπεθ το γεγονός ότι οι απουσίες έχουν μειωθεί πλέον στο ελάχιστο μιας και το προηγούμενο διάστημα ο Βόλος είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά με προβλήματα τραυματισμών. Πλέον μόνο ο Ντεντάκης είναι στο ιατρικό δελτίο, ενώ για το ματς με την ΑΕΚ θα είναι ξανά διαθέσιμος και ο Περέα, ο οποίος ήταν τιμωρημένος στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Οι Βολιώτες θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους την Τετάρτη και έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς Κυπέλλου με την Ένωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X