ΑΕΚ: Κοντά σε συμφωνία με Διαμαντόπουλο, αλλαγή για Μπαρμπαλιά

ΑΕΚ: Κοντά σε συμφωνία με Διαμαντόπουλο, αλλαγή για Μπαρμπαλιά
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο - Αλλάζει πόστο ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλές οι αλλαγές στην ΑΕΚ εξωαγωνιστικά σε αυτή την φάση…

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μάλιστα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο, ενώ αναμένεται να αλλάξει πόστο και ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς προσεχώς.

Η ΑΕΚ έχει ήδη κάνει τις πρώτες σημαντικές και κομβικές αλλαγές με ορίζοντα το καλοκαίρι. Και αυτό διότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ξεκάθαρη πρόθεση να αλλάξει αρκετά πράγματα. Ο λόγος; Οτι δεν λειτουργεί όπως πρέπει, θέλει να το αλλάξει…

Ηδη στην ΑΕΚ ο Παναγιώτης Κονέ από τα τέλη του 2020 ανέλαβε την θέση του Τεχνικού Διευθυντή, ο Μηνάς Λυσάνδρου προ ενός μηνός παραιτήθηκε από την θέση του CEO και εκκρεμεί η αντικατάσταση του προσεχώς. Ο Στάθης Ταυλαρίδης θα έχει πλέον θέση-κλειδί στο τμήμα σκάουτινγκ πρώτης ομάδας και Ακαδημιών, ενώ ο Γιάννης Παπαδημητρίου θα έχει τον ρόλο του διοικητικού υπευθύνου των Υποδομών και ρόλο στο σκάουτινγκ.

Ωστόσο, οι αλλαγές δεν… περιορίζονται εκεί. Η ΑΕΚ θα αλλάξει και άλλο εξωαγωνιστικά σε πρώτη φάση. Ο Ντίνος Διαμαντόπουλος είναι κοντά σε συμφωνία με την ΠΑΕ για να έχει σημαντικό ρόλο στο οργανόγραμμα της Ενωσης. Εχοντας στο βιογραφικό του δουλέψει σε Παναθηναϊκό και Αρη ως ΤΔ, έχοντας δουλειές ως μάνατζερ στην αγορά που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ΑΕΚ και Διαμαντόπουλος είναι κοντά στο να δώσουν τα χέρια, ενώ εκκρεμεί μία σημαντική συνάντηση του με τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΑΕΚ και το ποδόσφαιρο

Ο Μπαρμπαλιάς και ο Γουνδουλάκης

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πάντως διαθέτει στις τάξεις της ήδη ως σκάουτερ και τον Δημήτρη Μπαρμπαλιά και τον Φανούρη Γουνδουλάκη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δεύτερος παραμένει στην θέση του. Ενα μικρό σήριαλ εξελίχθηκε για τον πρώτο, ο οποίος τελικά συνεχίζει στους «κιτρινόμαυρους». Αν και τελικά αναμένεται να μετακινηθεί ως σκάουτερ για τις Ακαδημίες, με απόφαση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ στο νέο πλαίσιο συνεργασίας που υπάρχει μαζί του πια.

Πάντως, ο Μελισσανίδης έχει πάντα στην κορυφή των προτεραιοτήτων του να επιλέξει τον… ιδανικό για την αντικατάσταση του Μηνά Λυσάνδρου στην θέση του CEO της εταιρίας. Μία επιλογή που δεδομένα θα έχει ειδικό βάρος, στην διεύθυνση της ΠΑΕ σε εταιρικό επίπεδο και ενόψει της εισόδου της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΑΕΚ μιλά με Ταυλαρίδη -Κοντά σε συμφωνία για πόστο στην ΠΑΕ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανηγυρική επιβεβαίωση enwsi.gr: Στην ΑΕΚ και επίσημα ο Ταυλαρίδης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μελισσανίδης: Ετοιμάζει πολλές και ηχηρές αλλαγές σε ποδοσφαιρικό τμήμα και ΠΑΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Νέος επικεφαλής στις Ακαδημίες ο Παπαδημητρίου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X