Ο Κλάτενμπεργκ για το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και το γκολ του Εμβιλά (VIDEO)

Εικόνες από το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τις φάσεις στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην καθιερωμένη ανάλυση των φάσεων της αγωνιστικής ο αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ σχολίασε τις φάσεις στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αγγλος ρέφερι τόνισε πως δεν υπάρχει πέναλτι πάνω στον Μάνταλο από το μαρκάρισμα του Νιάς, ότι στο μαρκάρισμα του Λάτσι στον Ιωαννίδη είναι κίτρινη και όχι κόκκινη και στο φάουλ του Ενγκμπακοτό στον Λόπες είναι κίτρινη κάρτα και όχι κόκκινη.

Επίσης, «είδε» ως πεντακάθαρο το γκολ του Εμβιλά που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό κόντρα στον Βόλο.

Αναλυτικά όσα σχολίασε ο Κλάτενμπεργκ για τις φάσεις της αγωνιστικής

1. Το μαρκάρισμα του Νιάς στον Μάνταλο για το οποίο η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι, δεν είναι ούτε καν φάουλ. «Υπήρξαν διαμαρτυρίες γι;α πιθανό πέναλτι σε φάση κατά την οποία επιτιθέμενος της ομάδας της ΑΕΚ έπεσε στο έδαφος εντός της περιοχής πέναλτι. Ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι καθώς ξεκάθαρα διαπίστωσε ότι ο αμυνόμενος έπαιξε τη μπάλα, απόφαση η οποία επιβεβαιώθηκε από τον VAR. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι δεν πρόκειται για παράβαση καθώς ο αμυνόμενος έπαιξε τη μπάλα με νόμιμο τρόπο. Επιπρόσθετα η διεκδίκηση για τη μπάλα συνέβη εκτός της περιοχής πέναλτι».

2. Το μαρκάρισμα του Λάτσι στον Ιωαννίδη είναι κίτρινη και όχι κόκκινη γιατί «δεν είχε βαναυσότητα και συνεπώς δεν πληρούνται όλα τα κριτήρια».

3. Το μαρκάρισμα Ενγκμπακοτό στον Λόπες είναι κίτρινη κάρτα και όχι κόκκινη καθώς «ο παίκτης του Παναθηναϊκού πατά τον αντίπαλο του στον αστράγαλο αλλά χωρίς να χρησιμοποιήσει ταχύτητα ή βαναυσότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X