Σκέψεις για περιορισμούς στα SMS με κωδικό «4» και «6» (VIDEO)

Αλλάζουν πάλι οι βεβαιώσεις μετακίνησης εργαζομένων

Τα νέα μέτρα που εξετάζονται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κυβέρνηση εξετάζει αλλαγές για το lockdown στην Αττική, ανάμεσα τους και περιορισμούς στα SMS με κωδικούς «4», «6».

Τα νοσοκομεία της Αττικής βρίσκονται σε οριακό σημείο με τα κρούσματα να συνεχίζουν να είναι τετραψήφιος αριθμός και οι ειδικοί θεωρούν πως πρέπει να υπάρξει μία αυστηροποίηση του υπάρχοντος συστήματος, όσον αφορά τα μέτρα του lockdown, ώστε να μην βγει η κατάσταση εκτός ελέγχου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή του Mega “Live News”, με πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη η πιθανότητα ενός lockdown τύπου Μαρτίου έχει «φύγει» από το τραπέζι, ωστόσο εξετάζονται αλλαγές για τα SMS με κωδικούς «4» και «6».

Τα μέτρα που εξετάζονται

Σε δύο περιόδους χωρίζονται τα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση. Τα πρώτα αφορούν τις επόμενες 15 ημέρες και τα δεύτερα είναι πιο μακροπρόθεσμα.

Επί του παρόντος φέρεται να εξετάζεται η αναμόρφωση των κωδικών «4» και «6».

Δηλαδή εξετάζονται και το «4» και το «6» και το 13032, ενώ μπορεί να υπάρξει και ένα νέο νούμερο για το «6» (σωματική άσκηση), για να μπορέσει ενδεχομένως να περιοριστεί το πόσο συχνά το χρησιμοποιεί κάποιος, σύμφωνα με το Mega.

Όσον αφορά το «4» έχει παρατηρηθεί ότι χρησιμοποιείται το ίδιο συχνά με το «6».

Εξετάζεται λοιπόν, να υπάρξει ένας τρόπος αλλαγής της χρήσης των κωδικών «4» και «6», ώστε να περιοριστεί η χρήση τους.

Ωστόσο όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στο «τραπέζι» υπάρχει και η απαγόρευση στις διαδημοτικές μετακινήσεις στην Αττική, με την χρήση του «6».

«Παράλληλα, ίσως εφαρμοστεί ένας νέος περιορισμός και στο ωράριο και το 18:00 του Σαββατοκύριακου να πάει στο 21:00, και το 21:00 τις καθημερινές που έχουμε σήμερα να γίνει 22:00-23:00 και ίσως προκαλέσει μια αποσυμφόρηση αυτό», αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X