MasterChef: Γιατί αποχώρησε ο Πάνος Ράπτης από το ριάλιτι (VIDEO)

MasterChef: Γιατί αποχώρησε ο Πάνος Ράπτης από το ριάλιτι (VIDEO)

Για τον λόγο που αποχώρησε από το MasterChef οικειοθελώς αναφέρθηκε ο Πάνος Ράπτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ο λόγος που αποχώρησα από το παιχνίδι είναι ότι μέσα μου δεν αισθανόμουν αυτό που αισθάνθηκα στην αρχή, όταν μπήκα στο παιχνίδι».

Καλεσμένος στην Φωλιά των Κου Κου ήταν το πρωί της Τρίτης, ο Πάνος Ράπτης, ο παίκτης που αποχώρησε οικειοθελώς από το MasterChef. Ο Πάνος μίλησε για το μαγειρικό του ταξίδι, αλλά και για την απόφασή του να φύγει από τον διαγωνισμό έτσι ξαφνικά. Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος παίκτης στο επεισόδιο της Δευτέρας, επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον διαγωνισμό μαγειρικής

«Ο λόγος που αποχώρησα από το παιχνίδι είναι ότι μέσα μου δεν αισθανόμουν αυτό που αισθάνθηκα στην αρχή, όταν μπήκα στο παιχνίδι. Επειδή δεν ήθελα να αλλοιωθεί η εικόνα μου και να αλλάξει ο χαρακτήρας μου, πήρα αυτή την απόφαση. Είπα ότι δεν υπάρχει λόγος να πιέζομαι», είπε αρχικά ο Πάνος Ράπτης.

Μιλώντας για την τελική τετράδα του διαγωνισμού έδωσε τη δική του πρόβλεψη για τους συμπαίκτες του που θεωρεί πως θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι εκεί. Πρώτη στην τετράδα, ανέφερε την Μαργαρίτα, μια δυνατή όπως είπε παίκτρια, τον Διονύση αλλά και τον Ιωάννη με τον οποίο είχαν έρθει πολύ κοντά στον διαγωνισμό, αλλά και τον Νίκο Σκορδάκη.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X