ΑΕΚ: Επιστροφή στις πισίνες για την ομάδα πόλο σήμερα στις 19:00 κόντρα στον Πανιώνιο

Ράτζεν: «Δέχτηκα την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα, στην Ελλάδα είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από πέντε μήνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει σήμερα (19:00) η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ που φιλοξενείται στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης από τον Πανιώνιο για την 6η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας. Η «Ένωση» βουτάει και πάλι στις πισίνες ύστερα από 5 μήνες απουσίας, λόγω του lockdown στο άθλημα, και θέλει να συνεχίσει την ανοδική πορεία που βρισκόταν τον Οκτώβριο.

Από το ρόστερ του «Δικεφάλου» απουσιάζει ο Nikola Radjen που πωλήθηκε στον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι για τη συνέχεια. Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Φλέγκα, Βλατάκη, Σταμέλο, Κουτσιαλή, Vukcevic, Κουλιεράκη, Κουρλιάφτη, Γιαννουρή, Παυλιδάκη, Στελλάτο, Βέκκο, Μαυρωτά, Κατσινούλα, Ζώρζο, Παπάκο.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Δάνδολος, δήλωσε στο aek.gr: «Με μεγάλη χαρά βρισκόμαστε στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Είναι πολύ σημαντικό για τον Αθλητισμό να είναι ενεργός και ζωντανός. Η ΑΕΚ, όπως όλες λίγο-πολύ οι ομάδες του πρωταθλήματος, αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην προετοιμασία μας, λόγω ελλείψεως κολυμβητηρίων αφού τα περισσότερα κολυμβητήρια είναι κλειστά. Ενδεικτικά αναφέρω ότι κανονικό αγωνιστικό τερέν κάναμε για μία φορά μόνο την περασμένη εβδομάδα. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα είναι έτοιμη και περιμένει με ανυπομονησία το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Πανιωνίου είναι μια πολύ ιστορική ομάδα με μεγάλη παράδοση στο πόλο, αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επίσης, ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που έπαιζε και Ευρώπη οπότε έχει πολλά περισσότερα παιχνίδια, ενώ σε αντίθεση εμείς δεν έχουμε παίξει κανένα φιλικό μιας και απαγορεύεται λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X