Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Αυτές είναι οι νέες ομάδες μετά την διάλυση Μαχητών και Διάσημων (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρά τις διαφορές και τις κόντρες τους, οι μπλε έχουν αποφασίσει να ψηφίσουν αγωνιστικά. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Ακόμα και φίλους τους. Από το τρέιλερ του Survivor όμως βλέπουμε κάτι ξεκάθαρο. Πως ο Κρις Σταμούλης και ο Αλέξης Παππάς δεν πρόκειται να αγωνιστούν.

Τι σημαίνει αυτό. Πως ο Αλέξης Παππάς βάζει πιθανότατα τον εαυτό του σε αυτή τη δύσκολη θέση. Βγαίνει στη… σέντρα μόνος του, επειδή δεν θέλει να αγωνιστεί. Παρότι στα στατιστικά του Survivor είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες. Η λογική λέει πως η μπλε θα τον καταψηφίσει για αυτή του την επιλογή. Διότι εκτός από τον χαρακτήρα του και το γεγονός πως δεν είναι συμπαθής, έρχεται και το αγωνιστικό πρόβλημα.

Μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ψηφιστεί ο Πάνος Καλίδης; Μόνο αν το τρέιλερ είναι παραπλανητικό και παίξει τελικά ο Αλέξης Παππάς. Αναφέρουμε τον Καλίδη διότι πήρε τέσσερις ψήφους στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί όπου έγινε ο κακός χαμός. Ο Αλέξης Παππάς πιθανότατα αποφασίζει να μην αγωνιστεί, διότι θεωρεί πως ο Τζέημς Καφετζής που έχει κερδίσει την ατομική ασυλία θα τον επιλέξει ούτε ή άλλως.

Για να μην σας κουράζουμε η πληροφορία μας είναι αρκετά ανατρεπτική. Πιο απρόβλεπτη και από το πώς θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι όλοι άντρες και δεν θα είναι μέσα σε αυτούς ο Ταβλαδάκης. Ο νέος παίκτης που δεν πάει και πολύ καλά. Σας είπα από χθες πως θα είναι ο Αλέξης Παππάς και δεν το παίρνει πίσω. Αλέξης Παππάς, Κρις Σταμούμης και Πάνος Καλίδης λοιπόν.

Μένει να φανεί για ποιο λόγο ο Τριαντάφυλλος κράζει όλη την μπλε ομάδα και τον Τζέημς συγκεκριμένα.

πηγή Sportime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X