Αρνήθηκε ξανά να καταθέσει ο Μπαρτομέου, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος

Αρνήθηκε ξανά να καταθέσει ο Μπαρτομέου, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Zoσέπ Μαρία Μπαρτομέου αρνήθηκε ξανά να καταθέσει, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος και οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

Ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα το πρωί της Τρίτης και για άλλη μια φορά τις τελευταίες ώρες προτίμησε να μη μιλήσει… Ο Μπαρτομέου κατηγορείται για διαφθορά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αλλά έκανε χρήση του δικαιώματος που έχει να μην καταθέσει.

Βέβαια, η έρευνα συνεχίζεται και οι κατηγορίες που παραμένουν σε ισχύ για τον 58χρονο παράγοντα. Επιπλέον, φαίνεται πως η Μπαρτσελόνα, ως σύλλογος, έμεινε εκτός κάδρου ερευνών, αφού δεν σχετίζεται με κάποιον τρόπο με τις κινήσεις του Μπαρτομέου. Θυμίζεται πως εκτός από τον Μπαρτομέου και τον σύμβουλό του, Χάουμε Μασφερέρ, συνελήφθησαν κι ο Γενικός Διευθυντής, Όσκαρ Γκράου και ο νομικός εκπρόσωπος, Ρομάν Γκόμεθ Ποντί που αφέθηκαν επίσης ελεύθεροι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X