Σαουθάμπτον: Από την κορυφή του Νοεμβρίου, στο +7 από τον υποβιβασμό (VIDEO)

Σαουθάμπτον: Από την κορυφή του Νοεμβρίου, στο +7 από τον υποβιβασμό (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σαουθάμπτον που είχε καταφέρει μέσα στη σεζόν να πάρει γεύση ακόμα και από την κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ, πλέον βρίσκεται σε ελάχιστη απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού σε πολύ αρνητική τροπή των πραγμάτων τους τελευταίους μήνες.

Οι «άγιοι» ηττήθηκαν και το βράδυ της Δευτέρας στο λιμάνι με το 1-0 από την Έβερτον, έχοντας πάρει την τελευταία της νίκη στις 4 του περασμένου Γενάρη με το 1-0 επί της Λίβερπουλ στo St. Mary’s! Στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη το σύνολο του Ραλφ Χάζενχουτλ είχε αναρριχηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του κορυφαίου πρωταθλήματος και ακολούθησε… μεγάλη κατηφόρα από εκείνη τη στιγμή.

Σε αυτή την κατηφόρα υπάρχει και το ντροπιαστικό 9-0 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», σε ακόμα ένα τόσο μεγάλο σκορ για την ομάδα μετά από εκείνο που είχε υποστεί σε ματς με την Λέστερ την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Αν και οι τρεις ομάδες που βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού πολύ δύσκολα δείχνουν να φεύγουν από εκεί, με μοναδική εξαίρεση την Φούλαμ που αρχίζει και εμφανίζει σημάδια ζωής, οι «άγιοι» έχουν βρεθεί να μετρούν μόλις εφτά βαθμούς διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στην Τσάμπιονσιπ τη νέα σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X