Μπουκοβίνας: «Η ΑΕΚ συγκαταλέγεται πλέον στις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες»

Μπουκοβίνας: «Η ΑΕΚ συγκαταλέγεται πλέον στις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες»
Photo Credits: INTIME

Ο διεθνής τερματοφύλακας μίλησε για την απόφαση του να έρθει στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στο Λουξεμβούργο όπου κατέκτησε και δύο σερί νταμπλ ο Πέτρος Μπουκοβίνας επιστρέφει στην Ελλάδα για να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με την ΑΕΚ ο διεθνής τερματοφύλακας μίλησε στο aek.gr τονίζοντας πως το πλάνο της ΑΕΚ ήταν αυτό που τον έπεισε να πει το «ναι». Επίσης σχολίασε πως με τα άλματα που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια η ομάδα συγκαταλέγεται πλέον στις κορυφαίες της Ευρώπης: «Αρχικά θα ήθελα να πω πως είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή αυτή. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είδα ποτέ την ΑΕΚ σαν μια ελληνική ομάδα. Η ΑΕΚ έχει κάνει τεράστια άλματα και πλέον έχει φτιάξει ένα πρότζεκτ και μια δομή που την κάνει να συγκαταλέγεται ανάμεσα σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Το πρότζεκτ, το προπονητικό τιμ και η θέληση όλων των ανθρώπων της ομάδας ήταν οι λόγοι που με έκαναν να έρθω στην ΑΕΚ. Οι στόχοι δεν μπορούν να είναι παρά μόνο το νταμπλ και η διάκριση στην Ευρώπη. Αυτοί είναι οι στόχοι που έχει θέσει το club και τους ενστερνίζομαι απόλυτα. Αυτή είναι η φιλοδοξία μου. Προσωπικά δεν μου αρέσει να χάνω. Επίσης, ατομικά η διαρκής βελτίωση και η χαντμπολική ωρίμανση μέσα από τη σκληρή προπόνηση και την επιμονή είναι πράγματα που θέλω να κερδίσω μέσα στο club».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X