Καπέλο: «Η ομάδα που έχει φτιάξει ο Πίρλο είναι πιο αδύναμη από αυτή του Σάρι»

Καπέλο: «Η ομάδα που έχει φτιάξει ο Πίρλο είναι πιο αδύναμη από αυτή του Σάρι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γιουβέντους δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Ειδικά στο ιταλικό πρωτάθλημα. Η απειρία του Αντρέα Πίρλο είναι μεγάλη και όπως φαίνεται έχει κοστίσει στους «μπιανκονέρι» στα περισσότερα παιχνίδια τους.

Κάτι που έχει παρατηρήσει εδώ και καιρό και ο πρώην τεχνικός της Γιουβέντους, Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος δεν έχει μείνει ικανοποιημένος με το σύνολο που έχει παρουσιάσει ο Πίρλο.

«Κατά τη γνώμη μου η ομάδα που έχει φτιάξει ο Πίρλο είναι πιο αδύναμη σε σχέση με την ομάδα του Σάρι ή το σύνολο που είχε δημιουργήσει ο Αλέγκρι. Κατά κύριο λόγο αναφέρομαι στους Μπετανκούρ και Ραμπιό, οι οποίοι δείχνουν να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Από την άλλη ξεχωρίζω δύο άλλους παίκτες. Τους Ρονάλντο και Κιέζα. Μπορούν εύκολα να κρίνουν ένα ματς με μία προσωπική τους ενέργεια και να δώσουν τη νίκη. Κάνουν τη διαφορά! Επίσης, μου αρέσει πολύ ο Ντιμπάλα. Μπορεί να περάσει όποιον αντίπαλο αμυντικό βρει μπροστά του, ενώ παράλληλα μπορεί να βγάλει στην επίθεση την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καπέλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X