Σταθερά πρώτος σκόρερ για το 2021 ο Γιακουμάκης

Τεχνικός διευθυντής Φένλο: «Δεν πίστευα ότι ο Γιακουμάκης θα κάνει τέτοια σεζόν» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Γιακουμάκης δεν λέει να ξεκολλήσει από την κορυφή των σκόρερ σε όλα τα πρωταθλήματα παγκοσμίως για το 2021. Ο φορ της Φένλο έχει 13 τέρματα και συνεχίζει ακάθεκτος.

Στη νέα κατάταξη που παρουσίασε η Διεθνής ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS), μετά και την ολοκλήρωση του Φεβρουαρίου, πίσω του στη δεύτερη θέση αλλά με τα ίδια γκολ (13) βρίσκεται ο Αλγερινός Μπαγκντάντ Μπουνεντιάχ της Αλ Σαντ (Κατάρ), λόγω της θέσης των δύο πρωταθλημάτων (κατά την κατάταξη IFFHS).

Ο Λιονέλ Μέσι πλησίασε στην τρίτη θέση, με 12 γκολ, όσα έχουν και οι Πα Ομάρ Τζόμπερ (Σείχ Τζαμάλ/Μπαγκλαντές) από την Γκάμπια και ο Βραζιλιάνος Ρομπίνιο (Μπασουντχάρα Κινγκς/Μπαγκλαντές). Ο νικητής του 2020 Κριστιάνο Ρονάλντο με 7 γκολ, είναι κάτω από το top-33.

Πάντως συμπεριλαμβάνοντας και τις άλλα τουρνουά εκτός του πρωταθλήματος, όπως για παράδειγμα το Κύπελλο, διεθνείς διοργανώσεις και εθνικές ομάδες, ο Αλγερινός Μπουνεντιάχ είναι πρώτος με 15 γκολ, ένα περισσότερο από τους Γιώργο Γιακουμάκη, Λιονέλ Μέσι και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Σε αυτή την κατάταξη ο Χάαλαντ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασαν τα 10 γκολ μέχρι στιγμής, ενώ Μπαπέ και Λουκάκου τα 9 γκολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X