Κάκος για γκολ Ολυμπιακού: «Υπάρχει παράβαση, ο Χασάν επηρεάζει τον τερματοφύλακα»

Κάκος για γκολ Ολυμπιακού: «Υπάρχει παράβαση, ο Χασάν επηρεάζει τον τερματοφύλακα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Κάκος σχολίασε τις φάσεις του αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός στην «Δίκη στο Open» όπου κατέθεσε την άποψη πως λανθασμένα μέτρησε το γκολ του Εμβιλά, αφού ο Χασάν επηρέασε την φάση και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Για την συγκεκριμένη φάση είπε: «Υπάρχει παράβαση μιας και από την θέση που βρίσκεται ο επιθετικός επηρεάζει τον τερματοφύλακα, μειώνει την οπτική του ικανότητα. Το VAR είχε διαφορετική άποψη, υπήρχε διχογνωμία με τον διαιτητή ο οποίος έπρεπε να πάρει την τελική απόφαση. Αυτή ήταν πως δεν επηρεάζει τον τερματοφύλακα. Θεωρώ πως ήταν λάθος η απόφαση των Πορτογάλων διαιτητών, έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ».

Για τα γκολ του Ελ Αραμπί που ακυρώθηκε είπε: «Ο συμπαίκτης του που έβγαλε την σέντρα δεν καλύπτεται. Σωστά ο βοηθός άφησε να εξελιχθεί η φάση και μετά πήρε την απόφαση ορθώς να ακυρώσει το γκολ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X