ΑΕΚ: Ο Πέτρος Μπουκοβίνας στην dream team της ομάδας χάντμπολ!

ΑΕΚ: Ο Πέτρος Μπουκοβίνας στην dream team της ομάδας χάντμπολ!
Photo Credits: INTIME

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδος, Πέτρος Μπουκοβίνας θα φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ τη νέα αγωνιστική περίοδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προγραμματισμός της ομάδας χάντμπολ είναι πολύ μπροστά και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Η ΑΕΚ ενώ διεκδικεί φέτος και τους τρεις τίτλους στις διοργανώσεις που συμμετέχει, έχει αρχίσει ήδη να «χτίζει» την ομάδα για την επόμενη σεζόν.

Μετά τις δύο ανανεώσεις με Κεδέρη και Αραμπατζή η ομάδα προχώρησε από τώρα και στην πρώτη της σπουδαία μεταγραφική κίνηση. Ο λόγος για τον διεθνή τερματοφύλακα, Πέτρο Μπουκοβίνα ο οποίος θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν με την φανέλα του «Δικεφάλου». Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης ήρθε σε συμφωνία με τον 27χρονο παίκτη για ένα χρόνο. Ο Μπουκοβίνας αγωνίζεται τα τελευταία τρία χρόνια στο Λουξεμβούργο με την φανέλα της Ες έχοντας κατακτήσει μάλιστα δύο σερί νταμπλ. Ο παίκτης είχε απασχολήσει την διοίκηση του τμήματος και πριν τρία χρόνια ωστόσο τότε ο Μπουκοβίνας είχε συμφωνήσει ήδη για να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Τρία χρόνια μετά ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Ανδρών έρχεται για να προστεθεί στην Dream team της ΑΕΚ. Να σημειωθεί πως ο Μίλαν Κοσάνοβιτς έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά το τέλος της σεζόν έχοντας ενημερώσει ήδη τους ανθρώπους του «Δικεφάλου». Για αυτό και η ΑΕΚ κινήθηκε μεθοδικά για να καλύψει το κενό του, προσθέτοντας και ελληνικό στοιχείο κάτω από τα δοκάρια.

Η καριέρα του Μπουκοβίνα

Ο Πέτρος Μπουκοβίνας έχει γεννηθεί στις 8 Μαρτίου του 1994. Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το χάντμπολ από την ηλικία των δέκα ετών, έχοντας περάσει από όλες τις μικρές Εθνικές ενώ υπήρξε και αρχηγός των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων Παίδων, Εφήβων και Νέων.  Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη έκανε τα πρώτα του βήματα στη Καλαμαρί, στη συνέχεια στον Άρη και στην ΧΑΝΘ για να φορέσει το 2014 την φανέλα του ΠΑΟΚ. Παρέμεινε μέχρι το 2016 ενώ την τελευταία του σεζόν πριν μεταγραφή για το Λουξεμβούργο αγωνίστηκε με τον Φίλιππο Βέροιας. Το 2017 πήρε την απόφαση να δοκιμάσει την τύχη του στο πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου με την Ες όπου είχε συμπαίκτη τον Αλέξανδρο Βασιλάκη. Με την Ες κατέκτησε το νταμπλ τις τελευταίες δύο σεζόν ενώ το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Ο ίδιος μιλώντας στο παρελθόν για το πως αποφάσισε να ασχοληθεί με το χάντμπολ έχει τονίσει: «Εγώ ξεκίνησα από ένα σχολείο στη Θεσσαλονίκη που είχε ομάδα χάντμπολ, το Καλαμαρί. Δοκίμασα να παίξω μαζί με τους φίλους μου, όταν πήγαινα  στην Τετάρτη ή Πέμπτη Δημοτικού. Κάναμε πολύ  παρέα, είχαμε μια καλή ομάδα και κάπως έτσι ξεκίνησα. Χρονιά με τη χρονιά το ανακάλυπτα όλο και περισσότερο και σταδιακά εξελίχθηκε».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X