Βόμβα: «Φεύγει» από τη φανέλα της Ίντερ η Pirelli μετά από 27 χρόνια!

Βόμβα: «Φεύγει» από τη φανέλα της Ίντερ η Pirelli μετά από 27 χρόνια!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο CEO της Pirelli, Marco Tronchetti Provera, έριξε… βόμβα, επιβεβαιώνοντας πως του χρόνου, η κορυφαία εταιρεία ελαστικών και 5η μεγαλύτερη παραγωγός στον κόσμο πίσω από τις Bridgestone, Michelin, Continental και Goodyear, δεν θα είναι στη φανέλα της Ίντερ!

Η Pirelli είναι βασικός χορηγός στη φανέλα της Ίντερ εδώ και 27 χρόνια(!), αλλά η σεζόν 2020-21 θα είναι η τελευταία που θα τη δούμε στους «νερατζούρι».

«Είμαστε σε συζητήσεις με τους Antonello, Marotta και άλλους διευθυντές στην Ίντερ. Δεν θα είμαστε χορηγοί στη φανέλα της ομάδας πια, αλλά η σχέση μας με το κλαμπ θα συνεχιστεί», τόνισε ο Tronchetti Provera. Η κινεζική Suning επιβεβαίωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα υποστηρίξει οικονομικά την Ίντερ, αν και αναζητά «κατάλληλους συνεργάτες», με τον Tronchetti Provera, πάντως, να μην ανησυχεί για το μέλλον του συλλόγου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X