Τσίλντρες: «Στον Ολυμπιακό μου έλεγαν να μην ακουμπάω ό,τι πέφτει στο παρκέ γιατί μπορεί να ανατιναχθεί»

Τσίλντρες: «Στον Ολυμπιακό μου έλεγαν να μην ακουμπάω ό,τι πέφτει στο παρκέ γιατί μπορεί να ανατιναχθεί»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζός Τσίλντρες ήταν καλεσμένος του Κάιλ Χάινς στο Players Podcast, με τον πρώην NBAer να μιλά για την καριέρα του και να σχολιάζει την απόφαση του να έρθει στην Ευρώπη για χάρη του Ολυμπιακού.

Ο Τζος είπε πως ήταν μια μεγάλη αλλαγή για εκείνον το να έρθει στη Euroleague στο τακτικό κομμάτι του παιχνιδιού: «Είχαμε υπέροχη ομάδα στον Ολυμπιακό. Αισθανόμουν πως η στρατηγική και η τακτική ήταν σε πολύ μεγάλο επίπεδο μέσα στο παρκέ. Αλλά έτσι παίζεται το μπάσκετ στη Euroleague και έπρεπε να προσαρμοστώ για να είμαι πετυχημένος»

Μάλιστα θυμήθηκε και το rivalry του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό: «Ένα πράγμα που δεν θα ξεχάσω είναι όταν άνθρωποι της ομάδας με συμβούλευσαν να μην αγγίξω οτιδήποτε ρίξουν στο παρκέ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι. Δεν ήθελα να γίνω το άτομο που θα ανατιναχθούν τα δάχτυλα του».

«Το να παίζω στη Euroleague και στο Final 4 ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες μου, ειδικά το φόλοου κάρφωμα στον ημιτελικό με την Παρτιζάν», είπε μεταξύ άλλων ο Τζος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X