Πανηγυρική επιβεβαίωση enwsi.gr: Στην ΑΕΚ και επίσημα ο Ταυλαρίδης!

Πανηγυρική επιβεβαίωση enwsi.gr: Στην ΑΕΚ και επίσημα ο Ταυλαρίδης!
Photo Credits: INTIME

Ο Στάθης Ταυλαρίδης ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανηγυρικά επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του enwsi.gr αναφορικά με τον Στάθη Ταυλαρίδη!

Λίγη ώρα μετά το ρεπορτάζ στο enwsi.gr αναφορικά με τις συνομιλίες της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Στάθη Ταυλαρίδη και το πόσο κοντά ήταν οι δύο πλευρές, ήρθαν και οι σχετικές επίσημες ανακοινώσεις.

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Μηνάς Λυσάνδρου παραιτήθηκε από την θέση του CEO και ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναζητά τον αντικαταστάτη του, ενώ θα υπάρχουν και άλλες αλλαγές πέριξ της θέσης αυτής. Παράλληλα, σήμερα ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου ως επικεφαλής των Ακαδημιών της Ενωσης, ενώ θα έχει ρόλο και στο σκάουτινγκ της πρώτης ομάδας, αλλά και των Υποδομών.

Το enwsi.gr σας μετέφερε αποκλειστικά το ότι οι δύο πλευρές συζητούν και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Ο Ταυλαρίδης έχοντας εκπαιδευτεί στο εξωτερικό για πολλά χρόνια έχει λάβει σημαντικές γνώσεις, ενώ ο Νίκος Κωστένογλου τον είχε φέρει προ ετών στις Ακαδημίες της Ενωσης. Εκεί είχε τον ρόλο του επικεφαλής σκάουτινγκ των Υποδομών και όσοι γνωρίζουν καλά από το κομμάτι των Υποδομών, κάνουν λόγο για ένα ποδοσφαιρικό στέλεχος που… σάρωνε την Ελλάδα και όλα τα γήπεδα στα παιχνίδια μικρών ηλικιών. Και δικαίως είναι έτοιμος να πάρει αυτή την σημαντική ευκαιρία.

Παράλληλα, ο Ταυλαρίδης εκτός της ελληνικής αγοράς, έχει επαφές στη Γαλλία και στην Μεγάλη Βρετανία έχοντας αγωνιστεί για αρκετά χρόνια εκεί. Συγκεκριμένα έχει φορέσει την φανέλα των Αρσεναλ, Πόρτσμουθ, Λιλ και Σεντ Ετιέν από το 2001 μέχρι και το 2010.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Στάθη Ταυλαρίδη

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος αναλαμβάνει πόστο στον τομέα του σκάουτινγκ της ομάδας μας.

Ο Στάθης Ταυλαρίδης γεννήθηκε στις Σέρρες στις 25 Ιανουαρίου 1980 και -μετά από 450 συμμετοχές σε σημαντικές ομάδες του ελληνικού, αγγλικού και γαλλικού πρωταθλήματος και περίπου 100 σε όλες τις εθνικές ομάδες- ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα τον Ιούνιο του 2017.

Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA C για τις Ακαδημίες, του UEFA B, διαθέτει πτυχίο στο Sports Management από το Mediterranean College, ενώ ολοκληρώνει τις σπουδές του για το UEFA MIP (Executive Master for Internationals Players). Διετέλεσε για περίπου ένα χρόνο επικεφαλής σκάουτ της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας.

Καλωσορίζουμε τον Στάθη Ταυλαρίδη στην οικογένεια της ΑΕΚ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα πολύ σημαντικά καθήκοντα, που αναλαμβάνει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X