Λίβερπουλ: Ο διάδοχος Τζέραρντ και η ρήτρα του Κλοπ για τη Γερμανία

Λίβερπουλ: Ο διάδοχος Τζέραρντ και η ρήτρα του Κλοπ για τη Γερμανία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι όροι αποδέσμευσης του Γιούργκεν Κλοπ σε περίπτωση επιστροφής του για δουλειά στη Γερμανία και η προετοιμασία της Λίβερπουλ για τον Στίβεν Τζέραρντ.

Την Κυριακή η έγκυρη “Bild” κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα με τη μορφή του αποκλειστικού ρεπορτάζ και σε αυτό εξηγούσε ότι ο Γιούργκεν Κλοπ σκέφτεται πολύ σοβαρά να αναλάβει την Εθνική Γερμανίας αμέσως μετά το φετινό EURO. Oι Κόκκινοι λοιπόν που κάτι έχουν υποψιαστεί για το συγκεκριμένο πιθανό deal, φαίνεται με τη σειρά τους να φροντίζουν για την επόμενη μέρα στον δικό τους πάγκο.

Και σύμφωνα με τη “Daily Mirror”, ο διάδοχος του Κλοπ θα είναι ο Στίβεν Τζέραρντ. Ο θρύλος των Reds κάνει σπουδαίο ξεκίνημα στη Ρέιντζερς και δείχνει ότι διαθέτει τα φόντα για να κάνει σύντομα το άλμα στον πάγκο της μεγάλης αγάπης του. Οσον αφορά βέβαια τον Κλοπ, μπορεί να μην έχει καιρό που έχει βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2024, αλλά υπάρχει φημολογία ρήτρας, βάσει της οποίας μπορεί να επιστρέψει για δουλειά στη Γερμανία με ευνοϊκούς όρους αποδέσμευσης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X