Νοκ-άουτ ξανά ο Ζλάταν, θα λείψει στην καλύτερη 10 μέρες

Νοκ-άουτ ξανά ο Ζλάταν, θα λείψει στην καλύτερη 10 μέρες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μίλαν πήρε τεράστια νίκη στην έδρα της Ρόμα, όμως είχε σοβαρές απώλειες καθώς Ζλάταν, Τσαλχάνογλου και Ρέμπιτς αποχώρησαν τραυματίες. Δεν είναι καλά τα νέα για τον Σουηδό.

Οπως ανακοίνωσαν οι Rossoneri, ο 39χρονος θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δέκα μέρες, όταν και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί, ενώ τα ρεπορτάζ λένε ότι είναι πιθανό να μείνει στα pits για ακόμα 2 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι ο Ibra χάνει σίγουρα τα ματς με Ουντινέζε, Ελλάς Βερόνα για την Serie A και το πρώτο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Europa League. Στην καλύτερη περίπτωση σε 10 μέρες θα είναι ξανά σε θέση να παίξει.

Οσον αφορά τον Τούρκο playmaker, Χακάν Τσαλχάνογλου, έχει μικροπρόβλημα, το οποίο όμως είναι ικανό να τον στερήσει από τον Στέφανο Πιόλι για τον αγώνα με την Ουντινέζε. Ο allenatore πάντως, άκουσε και κάτι καλό και αυτό ήταν για τον σκόρερ του πολύτιμου γκολ στο Olimpico, Αντε Ρέμπιτς, του οποίου οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X