Η ΑΕΚ μιλά με Ταυλαρίδη -Κοντά σε συμφωνία για πόστο στην ΠΑΕ!

Η ΑΕΚ μιλά με Ταυλαρίδη -Κοντά σε συμφωνία για πόστο στην ΠΑΕ!
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr αποκαλύπτει ότι η ΑΕΚ συζητά με τον Στάθη Ταυλαρίδη για σημαντικό πόστο στο κλαμπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ, όπως σας έχουμε προαναγγείλει από τις αρχές Φλεβάρη στο enwsi.gr θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Και έτσι γίνεται…

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Μηνάς Λυσάνδρου παραιτήθηκε από την θέση του CEO και ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναζητά τον αντικαταστάτη του, ενώ θα υπάρχουν και άλλες αλλαγές πέριξ της θέσης αυτής. Παράλληλα, σήμερα ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου ως επικεφαλής των Ακαδημιών της Ενωσης, ενώ θα έχει ρόλο και στο σκάουτινγκ της πρώτης ομάδας, αλλά και των Υποδομών.

Ομως οι αλλαγές δεν σταματούν εκεί… Ο Μελισσανίδης αποφάσισε μετά από σκέψη την παραμονή του Δημήτρη Μπαρμπαλιά στο τμήμα σκάουτινγκ και επίσης η ΑΕΚ είναι κοντά και σε συμφωνία με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο για θέση-κλειδί στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Και σήμερα αποκαλύπτουμε ότι η Ενωση είναι κοντά και σε ακόμη ένα όνομα για να προστεθεί στο απαιτητικό τμήμα που έχει τον πρώτο λόγο για τις μεταγραφές…

ΑΕΚ και Ταυλαρίδης

Και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enwsi.gr η ΑΕΚ μιλά με τον Στάθη Ταυλαρίδη για να πάρει πόστο στην ΠΑΕ άμεσα. Και αυτό θα είναι στο τμήμα σκάουτινγκ, καθώς ο Ταυλαρίδης έχοντας εκπαιδευτεί στο εξωτερικό για πολλά χρόνια έχει λάβει σημαντικές γνώσεις, ενώ ο Νίκος Κωστένογλου τον είχε φέρει προ ετών στις Ακαδημίες της Ενωσης. Εκεί είχε τον ρόλο του επικεφαλής σκάουτινγκ των Υποδομών και όσοι γνωρίζουν καλά από το κομμάτι των Υποδομών, κάνουν λόγο για ένα ποδοσφαιρικό στέλεχος που… σάρωνε την Ελλάδα και όλα τα γήπεδα στα παιχνίδια μικρών ηλικιών. Και δικαίως είναι έτοιμος να πάρει αυτή την σημαντική ευκαιρία.

Παράλληλα, ο Ταυλαρίδης εκτός της ελληνικής αγοράς, έχει επαφές στη Γαλλία και στην Μεγάλη Βρετανία έχοντας αγωνιστεί για αρκετά χρόνια εκεί. Συγκεκριμένα έχει φορέσει την φανέλα των Αρσεναλ, Πόρτσμουθ, Λιλ και Σεντ Ετιέν από το 2001 μέχρι και το 2010.

Οι πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν ότι Ταυλαρίδης και ΑΕΚ είναι κοντά σε συμφωνία για συνεργασία σε επίπεδο πρώτης ομάδας, αλλά και Ακαδημιών. Να θυμίσουμε ότι στις 2 Φεβρουαρίου ο ίδιος είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ. Oμως ένα μήνα μετά είναι κοντά στην επιστροφή του στο κλαμπ με αναβαθμισμένο ρόλο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X