Επιβεβαίωση enwsi.gr: Οι επαφές ΑΕΚ-Παπαδημητρίου από τον Δεκέμβριο και... η τότε διάψευση

Επιβεβαίωση enwsi.gr: Οι επαφές ΑΕΚ-Παπαδημητρίου από τον Δεκέμβριο και... η τότε διάψευση
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας από την ΑΕΚ σε ένα... κονέ που έχει παρελθόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέος επικεφαλής στις Ακαδημίες της ΑΕΚ ανέλαβε ο Γιάννης Παπαδημήτριου.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι νέο αφεντικό στις Ακαδημίες θα είναι ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης και παίκτης της για πολλά χρόνια. Ταυτόχρονα, θα έχει ρόλο και στο σκάουτινγκ της πρώτης ομάδας, αλλά και των Υποδομών. Η επιλογή του Παπαδημητρίου αποτελεί προσωπική απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος εκτιμά ότι μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη των νέων ποδοσφαιριστών σύμφωνα με το παρελθόν του στην Ξάνθη που έδινε μεγάλη έμφαση σε αυτές τις ηλικίες.

Η ανακοίνωση αυτή της ΠΑΕ ΑΕΚ έρχεται περίπου 2,5 μήνες μετά την αποκάλυψη του enwsi.gr που ανέφερε ότι ο Μελισσανίδης έχοντας διαπιστώσει σημαντικά κενά στον τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος και έλλειμα νοοτροπίας, είχε μιλήσει με τον Γιάννη Παπαδημητρίου και με τον Κώστα Κωνστάντο για να αναλάβουν ρόλο στην ΠΑΕ.

Μάλιστα, τότε, η ΑΕΚ είχε διαψεύσει κατηγορηματικά το δημοσίευμα του enwsi.gr για τον Γιάννη Παπαδημητρίου -στις 12 Δεκεμβρίου 2020- αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «η ομάδα βρίσκεται πριν από εξαιρετικά δύσκολα ματς μέχρι το τέλος της χρονιάς και δεν υπάρχει απολύτως τίποτα». Λίγους μήνες μετά, ήρθε η ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας έστω και… καθυστερημένα το ρεπορτάζ του enwsi.gr! Και ο Παπαδημητρίου τελικά ανέλαβε άλλο πόστο, καθώς ο Παναγιώτης Κονέ έγινε τεχνικός διευθυντής και ο Βασίλης Δημητριάδης παρέμεινε στην θέση του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X