ΑΕΚ: Νέος επικεφαλής στις Ακαδημίες ο Παπαδημητρίου!

ΑΕΚ: Νέος επικεφαλής στις Ακαδημίες ο Παπαδημητρίου!
Photo Credits: INTIME

O Γιάννης Παπαδημητρίου ο νέος επικεφαλής των Ακαδημιών της ΑΕΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Παπαδημήτριου είναι ο νέος επικεφαλής στις Ακαδημίες της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ τις επόμενες εβδομάδες θα τελειώσει και τυπικά την συνεργασία της με τον Κώστα Τσάνα και νέο αφεντικό στις Ακαδημίες θα είναι ο Γιάννης Παπαδημήτριου. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης και παίκτης της για πολλά χρόνια, θα έχει ρόλο και στο σκάουτινγκ της πρώτης ομάδας, αλλά και των Υποδομών.

Είναι μία από τις πρώτες κινήσεις που θα γίνουν και στο πλαίσιο της ενίσχυσης του τομέα σκάουτινγκ της πρώτης ομάδας αλλά και της συνολικής αναδιοργάνωσης που φυσικά θα αφορά και τις Ακαδημίες του κλαμπ.

Η επιλογή του Παπαδημητρίου αποτελεί προσωπική απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Παπαδημητρίου

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του επικεφαλής της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και στον τομέα του σκάουτινγκ της πρώτης ομάδας και των υποδομών.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου γεννήθηκε στις 15 Μαΐου 1976 στη Χαλκίδα και από την τοπική ομάδα μεταπήδησε τη σεζόν 1995-96 στην Ξάνθη, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για δεκατέσσερα χρόνια και έφτασε μέχρι την Εθνική ομάδα με πέντε διεθνείς συμμετοχές.

Τα επόμενα δέκα χρόνια διετέλεσε τεχνικός διευθυντής στην ομάδα της Ξάνθης, από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Παπαδημητρίου στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Ενωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X