Μητσοτάκης: «Σταδιακό άνοιγμα οικονομίας και σχολείων σε δυο εβδομάδες» (VIDEO)

Μητσοτάκης: «Σταδιακό άνοιγμα οικονομίας και σχολείων σε δυο εβδομάδες» (VIDEO)

Ο Κυριάκης Μητσοτάκης προανήγγειλε παράταση του lockdown για δυο εβδομάδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Η έξοδος από την κρίση είναι πια ορατή, θα ανοίξουμε με έξυπνες λύσεις», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε τηλεδιάσκεψη παρουσία της Γιάννας Αγγελοπούλου και του Βασίλη Κικίλια.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε παράταση του lockdown για άλλες δυο εβδομάδες. «Πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια ακόμα» είπε ο πρωθυπουργός, ο οποίος προϊδέασε για νέα, έξυπνα, μέτρα και νέα αμοιβαία συμφωνία εμπιστοσύνης με τους πολίτες. Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια λέγοντας ότι «με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την εκδήλωση της πανδημίας του κορωνοϊού νομίζω ότι είναι στο χέρι όλων μας να τον μετατρέψουμε και στον μοναδικό χρόνο πανδημίας».

Ο πρωθυπουργός συμμετείχε το πρωί της Δευτέρας σε τηλεδιάσκεψη με αντικείμενο τη δωρεά 18 φορητών κλινών Μονάδας Εντατικής Θεραπείας από την Επιτροπή «Ελλάδα 2021» στο Δημόσιο και το ΕΣΥ. Όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός, οι νέες κλίνες «θα έχουν τη δυνατότητα να στεγάζονται σε ειδικούς οικίσκους σε όποιο νοσοκομείο τις χρειάζεται», ενώ αρχικά «η έδρα τους θα είναι το Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, ένας κομβικός πυλώνας του ΕΣΥ, που κράτησε και άντεξε ειδικά τις δύσκολες εβδομάδες του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου».

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν, από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη και από τη Μακεδονία, ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτης Μπογιατζίδης και η Διοικήτρια του Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, Μαρία Γιογκατζή.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X