Απίστευτο: Το Κοπεγχάγη-Άαρχους έληξε 2-3 και με VAR έγινε 3-3! (VIDEO)

Απίστευτο: Το Κοπεγχάγη-Άαρχους έληξε 2-3 και με VAR έγινε 3-3! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίθανο φινάλε στο ματς της Κοπεγχάγης με την Άαρχους αφού ο διαιτητής σφύριξε την λήξη με σκορ 2-3, ωστόσο με την παρέμβαση του VAR σε «νεκρό» χρόνο καταλογίστηκε πέναλτι και η ομάδα του Ζέκα ισοφάρισε σε 3-3.

Το είδαμε και αυτό! Μια δυσάρεστη έκπληξη για την Άαρχους έκρυβε ο ρέφερι της αναμέτρησης, Γιέργκε Ντάουγκμπιεργκ Μπούρσαρντ αφού αν και σφύριξε την λήξη του αγώνα με νίκη 3-2 επί της Κοπεγχάγης αναγκάστηκε σε νεκρό χρόνο και έπειτα από παρέμβαση του VAR να καταλογίσει πέναλτι υπέρ της ομάδας του Κάρλος Ζέκα!

Έτσι η Άαρχους που είχε καταφέρει να προηγηθεί με 3-1 έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει το «τρίποντο», καθώς με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιόνας διαμορφώθηκε ανέλπιστα το τελικό 3-3! Η συγκεκριμένη απόφαση του διαιτητή έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από πλευράς Άαρχους θεωρώντας πως το ματς είχε λήξει και δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση ο διαιτητής να αναιρέσει την απόφαση του!

Δείτε:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X