Λαπόρτα – Φρέισα για Μπαρτομέου: «Σοκαριστικό, θέλουν να βλάψουν την Μπαρτσελόνα»

Λαπόρτα – Φρέισα για Μπαρτομέου: «Σοκαριστικό, θέλουν να βλάψουν την Μπαρτσελόνα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι δύο υποψήφιοι νέοι πρόεδροι της Μπαρτσελόνα στη θέση του Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου τοποθετήθηκαν λιτά για την είδηση της σύλληψης του πρώην ισχυρού άνδρα και στάθηκαν στην προσπάθεια που γινόταν να πληγεί ο σύλλογος…

Ο Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου συνελήφθη από την Αστυνομία της Καταλονίας το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι του, έπειτα και από έφοδο που έγινε στα γραφεία του κλαμπ στο «Καμπ Νόου» αναφορικά με το Barcagate και την υπόθεση των social media.

«Δεν είναι καθόλου ευχάριστο για την Μπαρτσελόνα όλο αυτό που συμβαίνει. Ο Μπαρτομέου δεν είχε σωστό τρόπο διαχείρισης της ομάδας, είναι σοκαριστικά νέα» ανέφερε ο Ζοάν Λαπόρτα, ενώ, από την πλευρά του, ο Τόνι Φρέισα ανέφερε: «Πολύς κόσμος ήθελε να βλάψει την Μπαρτσελόνα, όμως δεν θα το επιτρέψουμε να συμβεί αυτό».

Οι δυο τους μάχονται για την κενή θέση στον προεδρικό θώκο στις επερχόμενες εκλογές από τις οποίες θα προκύψει η νέα διοίκηση του κλαμπ και θα… ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής ή όχι του Λιονέλ Μέσι στην Βαρκελώνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X