Μουρίνιο: «Δεν υπάρχει ούτε ένας προπονητής που να μην θέλει τον Μπέιλ»

ΑS: «Ο Μπέιλ θέλει να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι»
Photo Credits: INTIME

Ο Γκάρεθ Μπέιλ φαίνεται πως βρίσκει ξανά το χαμόγελο του στην Τότεναμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Τότεναμ επί της Μπέρνλι, σκοράροντας τα δύο εκ των τεσσάρων τερμάτων.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ φαίνεται πως βρίσκει ξανά το χαμόγελο του στην Τότεναμ. Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του επί της Μπέρνλι, σκοράροντας τα δύο εκ των τεσσάρων τερμάτων, ενώ έδωσε και μία ασίστ στον Κέιν.

Ο προπονητής του Ζοσέ Μουρίνιο, μίλησε για την αγωνιστική επάνοδο του Μπέιλ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους στα προηγούμενα παιχνίδια δεν τον χρησιμοποιούσε.

«Δεν υπάρχει ούτε ένας προπονητής στον κόσμο που να μην θέλει τον Μπέιλ. Ούτε ένας που να μην τον είχε βασικό. Αρκεί εκείνος να είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Τώρα είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Μας δίνει πράγματα κάθε φορά που αγωνίζεται. Παίζει καλά και η φυσική του κατάσταση είναι πολύ καλή. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για εκείνον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X