Σλοβακία: Σκληραίνει τα μέτρα κατά του κορωνοϊού η κυβέρνηση (VIDEO)

Σλοβακία: Σκληραίνει τα μέτρα κατά του κορωνοϊού η κυβέρνηση (VIDEO)

Η κυβέρνηση της Σλοβακίας σκληραίνει τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από μαραθώνια σύσκεψη με την επιτροπή λοιμωξιολόγων της Σλοβακίας, η κυβέρνηση της χώρας ανακοίνωσε νέα και αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό.

Από τις 8 Μαρτίου θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας υψηλής προστασίας, τύπου FFP2, τόσο σε καταστήματα όσο και στα μέσα μεταφοράς. Μία εβδομάδα αργότερα οι ίδιες μάσκες θα είναι υποχρεωτικές σε όλους τους κλειστούς χώρους.

Νηπιαγωγεία και οι πρώτες τέσσερις τάξεις του δημοτικού θα λειτουργούν μόνο για τα παιδιά όσων εργαζόμενων είναι υποχρεωμένοι να πηγαίνουν στη δουλειά τους ενώ τόσο οι δάσκαλοι όσο και οι μαθητές θα εξετάζονται για κορωνοϊό δύο φορές την εβδομάδα.

Όσοι είναι θετικοί στον ιό θα παραμένουν στο σπίτι τους χωρίς δικαίωμα εξόδου, εκτός αν πηγαίνουν στον γιατρό ενώ απαγορεύονται και οι μετακινήσεις από περιφέρεια σε περιφέρεια. Τέλος από τις 3 Μαρτίου η έξοδος από το σπίτι θα επιτρέπεται μόνο για ουσιώδεις λόγους ενώ από τις 8 θα υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X