Παναθηναϊκός: Deal Reggeborgh-Αλαφούζου για την ΠΑΕ

Παναθηναϊκός: Deal Reggeborgh-Αλαφούζου για την ΠΑΕ

Πληροφορίες ότι οι Ολλανδοί θέλουν την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η οικογένεια Wessels, της VolkerWessels που ελέγχει την Reggeborgh, είναι η τρίτη πλουσιότερη της Ολλανδίας με περιουσία 3,6 δισ. ευρώ και μεγαλομέτοχοι στην Ελλάκτωρ και στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Πληροφορούμαι λοιπόν ότι οι Ολλανδοί της Reggeborgh, οι οποίοι όσο πάνε και ριζώνουν στην ελληνική αγορά, έχουν βάλει στο… μάτι την ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Ναι, καλά διαβάσατε, και όπως ακούω οι συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο είναι σε προχωρημένο επίπεδο. Τώρα εάν θα είναι μειοψηφία ή πλειοψηφία αυτό μένει να φανεί από τις συζητήσεις των δύο πλευρών.

Όλοι του κόσμου οι «πράσινοι» -μαζί σας και ο Wiseman- μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό αύριο (ο καημός κάθε Παναθηναϊκάκια).

Λοιπόν, στα του deal μαθαίνω ότι οι Ολλανδοί έχουν βάλει στο τραπέζι περί τα 25 εκατ. ευρώ και η στρατηγική τους δεν εξαντλείται – επιχειρηματικά κυρίως – στον Παναθηναϊκό αλλά έχει επίκεντρο το μεγάλο επενδυτικό project της ανάπλασης του Βοτανικού, μέρος του οποίου θα χρηματοδοτηθεί από τα κεφάλαια του Ταμείου Ανάκαμψης.

Η ανάπλαση του Βοτανικού αποτελεί προτεραιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς το εγχείρημα βαλτώνει εδώ και δεκαετίες στα γνωστά γρανάζια της επιχειρηματικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου.

Όσο για τον εφοπλιστή και εκδότη Γιάννη Αλαφούζο στα χέρια του οποίου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εδώ και καιρό αναζητεί έξοδο από την συγκεκριμένη επιχειρηματική δραστηριότητα υπό όρους που να καλύπτουν τα συμφέροντά του.

Οι Ολλανδοί από την άλλη δείχνουν να έχουν σχέδιο και σαφώς το project του Βοτανικού (κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου, μπάσκετ, mall κλπ.) δεν θα τους άφηνε αδιάφορους!

Πηγή: mononews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X