Καρυπίδης: «Γιατί τους ενοχλεί τόσο πολύ ο Αρης;» (VIDEO)

Στη φετινή πορεία του Άρη, αλλά και στα κακώς κείμενα γύρω από την ομάδα αναφέρθηκε ο Θοδωρής Καρυπίδης με συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ (μέρος της οποίας προβλήθηκε σήμερα).

«Η ομάδα είναι στη δεύτερη θέση, παίζει πολύ ποδόσφαιρο και γενικώς είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτά που έχουμε πετύχει. Όλες οι ομάδες περνάνε δύσκολα λόγω του COVID (και της απώλειας εσόδων), σίγουρα το πρόβλημα για μας είναι μεγαλύτερο λόγω των παλιών αμαρτιών που κουβαλάει ο σύλλογος. Προσπαθούμε με τις δικές μας δυνάμεις, αλλά καθημερινά φτάνουν προσφυγές από παλιούς ποδοσφαιριστές που λένε ότι αγαπούν τον σύλλογο αλλά τον κυνηγούν με κάθε ευκαιρία», ανέφερε αρχικά.

«Δεν μπορώ να καταλάβω, για τους ενοχλεί τόσο πολύ ο Άρης; Έχει βρεθεί ψηλά, επιχειρηματικά δεν νομίζω ότι έχουμε κάνει κάτι λάθος καθώς οτιδήποτε κάνουμε είναι σύννομο, δεν υπάρχουν παρανομίες ή παρατυπίες, ενώ είμαστε άψογοι σε κάθε συνεργασία. Αυτά που συμβαίνουν μ’ έχουν απογοητεύσει. Δεν γίνεται λόγω του ποδοσφαίρου να δέχεσαι τέτοια μηνύματα από πακιστανικά τηλέφωνα. Τώρα δεν δέχομαι αλλά αυτό που συνέβη δεν είναι ευχάριστο για κανέναν»,

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X