Καρυπίδης: «Δέχθηκα απειλητικά μηνύματα από πακιστανικά τηλέφωνα» (VIDEO)

Καρυπίδης: «Δέχθηκα απειλητικά μηνύματα από πακιστανικά τηλέφωνα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλεί τόσο ο Άρης», σημειώνει, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θεόδωρος Καρυπίδης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης παραχώρησε συνέντευξη την ΕΡΤ (στην εκπομπή Αθλητική Κυριακή προβλήθηκε ένα απόσπασμα, ολοκληρωμένη η συνέντευξη θα μεταδοθεί στις 16.00 αύριο το απόγευμα από τον «Κόσμο των Σπορ» της ΕΤ-3) και υποστήριξε αρχικά ότι… «η ομάδα είναι στη δεύτερη  θέση, παίζει πολύ ποδόσφαιρο και γενικώς είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτά που έχουμε πετύχει. Όλες οι ομάδες περνάνε δύσκολα λόγω του COVID (και της απώλειας εσόδων), σίγουρα το πρόβλημα για μας είναι μεγαλύτερο λόγω των παλιών αμαρτιών που κουβαλάει ο σύλλογος. Προσπαθούμε με τις δικές μας δυνάμεις, αλλά καθημερινά φτάνουν προσφυγές από παλιούς ποδοσφαιριστές που λένε ότι αγαπούν τον σύλλογο αλλά τον κυνηγούν με κάθε ευκαιρία».

Ο Θόδωρος Καρυπίδης αναφέρθηκε και στα όσα έχουν συμβεί στο τελευταίο διάστημα, με την έντονη κριτική που έχει δεχθεί για την επιχειρηματική δράση αλλά και τις απειλές για τη ζωή του ιδίου αλλά και της οικογένειάς του. «Δεν μπορώ να καταλάβω, τόσο πολύ ενοχλεί ο Άρης; Έχει βρεθεί ψηλά, επιχειρηματικά δε νομίζω ότι έχουμε κάνει κάτι λάθος καθώς οτιδήποτε κάνουμε είναι σύννομο, δεν υπάρχουν παρανομίες ή παρατυπίες, ενώ είμαστε άψογοι σε κάθε συνεργασία. Αυτά που συμβαίνουν μ’ έχουν απογοητεύσει. Δεν γίνεται λόγω του ποδοσφαίρου να δέχεσαι τέτοια μηνύματα από πακιστανικά τηλέφωνα. Τώρα δεν δέχομαι αλλά αυτό που συνέβη δεν είναι ευχάριστο για κανέναν».

Δείτε όσα είπε:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X