Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Η κριτική των 13 ποδοσφαιριστών της Ένωσης

Εικόνες από το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Η κριτική των ποδοσφαιριστών της Ένωσης που έπαιξαν στο ντέρμπι της Λεωφόρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν πήρε ρίσκα στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, δεν πίεσε για να πάρει τη νίκη και τελικά έμεινε στην ισοπαλία 1-1. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 13 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με τους “Πράσινους”.

Γιώργος Αθανασιάδης: Γενικώς δεν είχε πολλή δουλειά. Δύσκολα θα μπορούσε να είχε αντίδραση στο σουτ του Βέλεθ στο γκολ του Παναθηναϊκού. Είχε όμως πολλή καλή αντίδραση στο 90ο λεπτό σε πλασέ εξ επαφής πλασέ, το οποίο μάλιστα μπλόκαρε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή. Επίσης μπλόκαρε και ένα σουτ χωρίς δύναμη έξω από την περιοχή στο πρώτο ημίχρονο.

Στράτος Σβάρνας: Στην φάση του γκολ είχε εμπλοκή και ίσως έπρεπε να πάει πιο γρήγορα πάνω στον Βέλεθ. Γενικώς πάντως , έκανε σχετικά εμφάνιση για μια ακόμα φορά σε ρόλο δεξιού μπακ. Την θέση δεν την ξέρει καλά. Παρόλα αυτά στα ανασταλτικά του καθήκοντα ήταν πολύ προσηλωμένος, πρόσεχε πολύ τις διαγώνιες κινήσεις του αντιπάλου του, ενώ προσπάθησε και κάποιες φορές να ανέβει ψηλά και να βοηθήσει και την επιθετική λειτουργία. Στον βαθμό που μπορούσε να το κάνει.

Ζίγκα Λάτσι: Στο πρώτο ημίχρονο έκανε τρεις πολύ πειστικές επεμβάσεις πάνω στην μπάλα και όχι μόνο σταμάτησε εν τη γεννέσει τους επικίνδυνες επιθέσεις του Παναθηναϊκού, αλλά πήρε και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Έβγαλε δυναμισμό και πήρε τις περισσότερες μονομαχίες. Στο δεύτερο ημίχρονο έχασε κάποιες φάσεις, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν νικητής στις περισσότερες μονομαχίες.

Ιονούτς Νεντελτσεάρου: Στο πρώτο ημίχρονο σε γενικές γραμμές ήταν σωστός, σταθερός και νικητής στις περισσότερες μονομαχίες. Έκανε όμως και ένα αβίαστο λάθος λίγο πίσω από την σέντρα, το οποίο λίγο έλειψε να το πληρώσει η ΑΕΚ. Στο δεύτερο ήταν πολύ πιο προβληματική η εμφάνιση του Ρουμάνου, με πολλά λάθη και με πολλές λάθος εκτιμήσεις φάσεων.

Έλντερ Λόπες: Παρόλο που θεωρητικά αυτός είχε την εντολή και τον ρόλο να ανεβαίνει από την πλευρά του, για να βοηθάει στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ, δεν το έκανε σχεδόν καθόλου στο πρώτο ημίχρονο. Και αυτό ήταν ένα ζήτημα για τον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού της ΑΕΚ. Στα ανασταλτικά του καθήκοντα τα πήγε σχετικά καλά, παρότι στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε κάποιες φάσεις.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Μπορεί και πάλι να έγραψε πολλά χιλιόμετρα και να κυνηγήσει όλες φάσεις μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Όμως με την μπάλα στα πόδια του, δεν ήταν γενικώς τόσο επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας, όσο στα προηγούμενα ματς. Έκανε και κάποια λάθη. Είχε ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο και μια απειλή με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο δεύτερο  ημίχρονο είχε μεγαλύτερη συμμετοχή στο παιχνίδι της ΑΕΚ, έκλεψε μπάλες και πήρε φάσεις πάνω του. Και είχε φυσικά και την μεγάλη συμμετοχή στο γκολ της ισοφάρισης.

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Ήταν περισσότερο προσηλωμένος στα ανασταλτικά καθήκοντα που είχε μπροστά από την τετράδα των στόπερ. Σ’ αυτό το κομμάτι τα πήγε πολύ καλά, καθώς καθάρισε φάσεις πριν φτάσουν στην τελευταία γραμμή άμυνας της ομάδας. Με την μπάλα στα πόδια δεν πήρε τόσες πολλές πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ήταν πάντως ο μόνος που έψαξε κάποιες μεγάλες πάσες στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟ.

Λιβάι Γκαρσία: Ουσιαστικά τον πόντο τον πήρε μόνος του με το γκολ που πέτυχε αλλά και με το γεγονός πως μόνο αυτός μπορούσε να απειλήσει. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εγκλωβισμένος καθώς και ο Μπόλονι, όπως και όλοι οι αντίπαλοι προπονητής, είχε ρίξει πάνω του δυο ακόμα και τρεις ποδοσφαιριστές. Πήρε κάποιες προσπάθειες πάνω του, αλλά ήταν αδύνατον να ολοκληρώσει με τόση πολυκοσμία μπροστά του. Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι είχε συνεχώς παίκτες γύρω του, αλλά βρήκε τελικά τον τρόπο για να σκοράρει.

Πέτρος Μάνταλος: Σχεδόν σ’ ολόκληρο το ματς,  κινήθηκε πολύ πιο κοντά στον σέντερ φορ, παρά στα στόπερ προκειμένου να πάρει μπάλα και να ξεκινήσει επιθέσεις για την ΑΕΚ. Αυτό δεν του επέτρεψε να βοηθήσει πολύ στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Είχε ένα σουτ έξω από την περιοχή που έφυγε άουτ αλλά και κάποιες κακές εκτελέσεις στημένων έξω από την περιοχή. Και είχε και πολλά λάθη. Ουσιαστικά εμφανίστηκε στο παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου είχε δυο πολύ καλές προσωπικές ενέργειες.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Προσπάθησε στο πρώτο ημίχρονο με συνεχόμενες κινήσεις να βγει προς τον άξονα και να μπορέσει να ανοίξει χώρους. Δεν τα κατάφερε. Ενώ κάποιες πρωτοβουλίες που πήρε, δεν κατάφερε να τις ολοκληρώσει σωστά, κυρίως διότι δεν έκανε καλή εκτίμηση των φάσεων. Και στο δεύτερο, όσο έπαιξε, δεν κατάφερε να φανεί και να βοηθήσει ουσιαστικά την επιθετική λειτουργία.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Σχεδόν σ’ ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, η μπάλα έφτασε ελάχιστες φορές σωστά στα πόδια του. Υπήρχαν ωστόσο και κάποιες φάσεις που αν είχε λειτουργήσει πιο γρήγορα και πιο σωστά, ίσως να είχε βοηθήσει ώστε να βγει κάποια επικίνδυνη φάση για την ΑΕΚ.  Στο δεύτερο ημίχρονο είχε μια κεφαλιά αδύναμη πάνω στα χέρια του Διούδη και τίποτα περισσότερο.

Θεοδόσης Μαχαίρας: Η πρώτη κίνηση του Χιμένεθ από τον πάγκο. Μπήκε στην θέση του Τάνκοβιτς στο δεξί άκρο της επίθεσης. Έβγαλε περισσότερη ενέργεια από τον Σουηδό και προσπάθησε να δώσει λίγη ταχύτητα στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ.

Ευθύμης Χριστόπουλος: Μπήκε στο φινάλε του ματς, στην θέση του κουρασμένου Καρίμ. Δεν πρόλαβε να κάνει και πολλά πράγματα. Απλώς να βάλει κάποια πίεση σε διεκδικούμενες φάσεις.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X