ΑΕΚ με ψυχή και δυνάμεις, μπορούσε να κερδίσει

ΑΕΚ με ψυχή και δυνάμεις, μπορούσε να κερδίσει
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης γράφει πως αν δεν ήμασταν καταστροφή στα στημένα, το τρίποντο για την ΑΕΚ δεν ήταν μακριά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πήγε να χάσει στην Λεωφόρο, από δύο στημένες φάσεις και μόνο. Έτσι θα έχανε αν έχανε. Ο αντίπαλος δεν την απείλησε, είχε όλο τον ρυθμό του ματς από την αρχή υπό έλεγχο και θα έχανε επειδή σε δύο εκτελέσεις φάουλ για γέμισμα, δεν σηκώθηκε κανένας για κεφαλιά. Κάποιοι δεν μπορούν κιόλας, αλλά όχι όλοι. Και φυσικά, γιατί ο Σβάρνας αντιμετώπισε παθητικά τον Βέλεθ με τη μπάλα κάτω.

Όταν μετά από αυτό το ματς, πρέπει να μιλήσεις για την επέμβαση του Αθανασιάδη στο τέλος, καταλαβαίνει κανείς την παράνοια. Από που κι ως που σε αυτό το ματς να πρέπει να μιλάμε για την όντως μεγάλη επέμβαση του Αθανασιάδη; Που καλυτερεύει παιχνίδι με παιχνίδι.

Μιλάμε γι’ αυτό, γιατί η ΑΕΚ έχει το θέμα που έχει στην άμυνα. Υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις, υπάρχουν και περιπτώσεις από τις οποίες μάλλον δεν πρέπει να περιμένεις και πολλά και πρέπει να δεις τι θα κάνεις στο μέλλον, από το τέλος της σεζόν και μετά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X