Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Απόλυτη μοιρασιά (VIDEO)

Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Απόλυτη μοιρασιά (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε φάσεις από το Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισοπαλία 0-0 ανάμεσα σε Λαμία και Λάρισα σε ματς για την 24η αγωνιστική της Super League.

Οι δύο ομάδες άρχισαν καλά στα πρώτα λεπτά αλλά δεν έδωσαν συνέχεια, με συνέπειά τα λεπτά να περνάνε χωρίς μεγάλες φάσεις, αν εξαιρέσουμε την κεφαλιά του Κάργα στο 26′ για τον ΠΑΣ, την οποία απέκρουσε ο Επασί.

Οι Ηπειρώτες γενικά είχαν τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, με τη Λαμία να αγγίζει το γκολ στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 66′, όταν ο ο Λοντίγκιν έκανε πολύ μεγάλη επέμβαση και κράτησε το 0-0.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν ως το τέλος να βρουν τον τρόπο για να σκοράρουν αλλά δεν βρήκε κανένα χώρο, με τον ΠΑΣ να αμύνεται σωστά.

Συνεχίζει, επομένως, να ζει με το άγχος η Λαμία, η οποία πήγε στους 19 βαθμούς, όσους έχει και ο ΟΦΗ, στο +2 από τον προτελευταίο Παναιτωλικό.

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ντέλετιτς (89′ Πίτι), Καραμάνος, Ρόμανιτς (58′ Αντάμα), Αραμπούλι.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Καρτάλης, Κάστρο (77′ Λιάσος), Ντομίνγκεζ, Ελευθεριάδης (73′ Μπρένερ), Κρίζμαν (73′ Μιλιντσεάνου), Παμλίδης (90′ Παντελάκης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X