Χριστοδουλόπουλος: «Εχω ένα background που με κάνει και ντρέπομαι» (VIDEO)

Χριστοδουλόπουλος: «Εχω ένα background που με κάνει και ντρέπομαι» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Απογοητευμένος μετά την ήττα από τον Αρη ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απογοητευμένος για την ήττα του Ατρομήτου από τον Αρη δήλωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο έμπειρος Έλληνας μεσοεπιθετικός δήλωσε απογοητευμένος από την εμφάνιση και την εικόνα του Ατρόμητου στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πήρε τη,.. σκυτάλη μετά τις δηλώσεις του Χαβιέ Ούμπιδες.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μιλώντας στη NOVA μετά το Άρης – Ατρόμητος (3-0) είπε μεταξύ άλλων:

Άκουσα και τι είπε ο ‘Ούμπι’. Εμείς την καριέρα μας την κάναμε… Πού είναι τα νέα παιδιά; Να ξυπνήσουμε. Εγώ ξέρω πως αλλάξαμε προπονητή που προσπαθεί και κάθε φορά κάνουμε τα ίδια λάθη. Είμαι απογοητευμένος. Έχω ένα background, που με κάνει να ντρέπομαι».

Οι δηλώσεις του Λάζαρου αναλυτικά:

Δεν άκουσα τι είπαν αλλά τώρα μου το λες θα έχω εγώ διαφορετική άποψη; Και σαν να λείπει το κίνητρο απ’ ότι μου λέτε ο προπονητής έχει δίκιο και η εμφάνιση είναι ντροπή και δεν ξέρω τι άλλο να πω. Πρέπει να ξυπνήσουμε. Να κοιταχθούμε στον καθρέφτη να δούμε τι γίνεται. Προσωπικά θέλω να πω κάτι. Έχουμε αλλάξει προπονητή, ήρθε ένας άνθρωπος που δουλεύει σωστά και προσπαθεί να μας μεταδώσει όλα τα πράγματα που χρειαζόμαστε και μπαίνουμε στο γήπεδο και κάνουμε τα ίδια λάθη. Τα ίδια και τα ίδια. Δεν γίνεται. Κάτι να αλλάξει. Άντε εμείς όπως είπε και ο Ούμπι να φύγουμε. Άντε εμείς την καριέρα μας την κάναμε. Τα νέα τα παιδιά που είναι; Δεν είναι κάτι πολεμικό για τα αποδυτήρια ή οτιδήποτε αλλά πρέπει να ξυπνήσουμε. Εγώ πραγματικά ντρέπομαι.

Δεν ξέρω εάν αλλάζει. Τι δεν πήγε καλά; Τι πήγε καλά; Κάθε φορά τα ίδια λάθη. Είμαι απογοητευμένος. Έχω ένα background που με κάνει να ντρέπομαι. Ο καθένας για τον εαυτό του να σκεφτεί και τουλάχιστον να βγαίνουμε από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X