Παναθηναϊκός- ΑΕΚ Live Streaming

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Πού θα δούμε σήμερα τον αγώνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming: Κλασσικό αθηναϊκό ντέρμπι έχει απόψε στη Λεωφόρο! Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στις 19:30, για την 23η αγωνιστική της Super League 1! Ένα ντέρμπι από τα… παλιά, με στόχο τη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

Εκτός πλάνων του προπονητή των γηπεδούχων, Λάζλο Μπόλονι, είναι ο τραυματίας Σένκεφελντ. Την αποστολή των «πρασίνων» αποτελούν οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Νγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Ο Μανόλο Χιμένεθ από την πλευρά του δεν υπολογίζει στους Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Σαμπανάτζοβιτς και Ολιβέιρα. Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ισπανός, είναι οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Λάτσι: «Συγκεντρωμένοι σε όλα τα επίπεδα»

Ο Ζίγκα Λάτσι μίλησε από πλευράς ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας. Ο αμυντικός της Ένωσης μίλησε για την αμυντική δυσλειτουργία που παρουσιάζει η ΑΕΚ: «Είναι ξεκάθαρο ότι δεχόμαστε πολλά γκολ. Δεν είναι το δυνατό μας σημείο. Δουλέψαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πάνω σε αυτό και ελπίζουμε να βελτιωθούμε».

Για τις στατικές φάσεις και για το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει δεχθεί 14 γκολ με αυτόν τον τρόπο από τα συνολικά 27 που έχει παθητικό: «Είναι μεγάλος αριθμός. Τα 14 γκολ στις στατικές φάσεις έρχονται από έλλειψης συγκέντρωσης στην άμυνα. Το γνωρίζουμε, δουλέψαμε πάνω σε αυτό και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να βελτιωθούμε ώστε να μην δεχόμαστε γκολ».

Για το αν περίμενε ότι από το ματς με τον Άρη πως θα ακολουθούσαν διαδοχικά παιχνίδια για τον ίδιο με τη φανέλα της ΑΕΚ: «Το ήλπιζα, αλλά δεν ήμουν σίγουρος. Είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο προπονητής».

Για το αν βλέπει ότι έχει βελτιωθεί στο παιχνίδι του: «Βλέπω καθημερινή βελτίωση και προσπαθώ να βελτιώνομαι από προπόνηση σε προπόνηση. Συγκρίνοντας το πρώτο με το πιο πρόσφατο παιχνίδι έχει υπάρξει βελτίωση αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος. Δουλεύω σκληρά γιατί πιστεύω ότι μπορούν να υπάρξουν σημάδια βελτίωσης σε όλα τα κομμάτια».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Είχαμε την ευκαιρία αυτή τη βδομάδα να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε ώστε να είμαστε έτοιμοι. Ο Παναθηναϊκός έχει μια πολύ καλή ομάδα, μια δυνατή ομάδα που παίζει επιθετικά στην άμυνα. Από τη στιγμή που πάρουν την μπάλα στα πόδια τους ο στόχος τους είναι να βρουν την απέναντι εστία. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια όλου του παιχνιδιού τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X