Πληρώνει η Γαλλία!

Πληρώνει η Γαλλία!

Δυάδα του Stoiximaview από το πρωτάθλημα της Γαλλίας, Ligue 1...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο αγώνες από το πρωτάθλημα της Γαλλίας, προτείνει για το σημερινό δελτίο στοιχήματος το stoiximaview.gr.

Πάμε στοίχημα με την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, τη Ligue 1 και συγκεκριμένα δύο αγώνες από το πρωτάθλημα αυτό.

Μαρσέιγ-Λιόν (22:00): Αρχίζουμε πρώτα με το ντέρμπι της αγωνιστικής, ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τη Λιόν. Ναι μεν έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους στη βαθμολογία αλλά αυτά τα ματς όπως και να το κάνουμε πάντα είναι ντέρμπι.

Άλλωστε η Μαρσέιγ έχει ανεβάσει την αγωνιστική της εικόνα τελευταία. Είναι στην 7η θέση με 38 βαθμούς σε 25 ματς και γκολ 33-29, ενώ μετράει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Υποδέχεται τη Λιόν η οποία είναι στη 2η θέση και κυνηγάει τον τίτλο. Έχει 55 βαθμούς σε 26 ματς και γκολ 54-24, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Νίκησε στην τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας με 3-2 την Μπρεστ.

Μαρσέιγ-Λιόν (22:00): Πιστεύουμε στη δυναμική της Λιόν και θα τη στηρίξουμε στη νίκη της. Αλλά θα πάμε σε ένα συνδυαστικό στοίχημα, «διπλό» της Λιόν στο ντέρμπι και over 1.5 γκολ αγώνα σε απόδοση 1.87!

Ανζέ-Λανς (16:00): Μένουμε στη Γαλλία και πάμε στο επόμενο ματς που έχουμε ξεχωρίσει για τις σημερινές μας επιλογές. Η Ανζέ δεν τα πάει καλά, αν και είχε μία καλή πορεία στις αρχές του χρόνου και πριν τα Χριστούγεννα.

Τώρα είναι στη 10η θέση με 35 βαθμούς σε 26 ματς και συντελεστή γκολ 30-40. Στην τελευταία της αναμέτρηση πήρε τον εκτός έδρας βαθμό ισοπαλίας με 0-0 στο γήπεδο της Στρασβούργο.

Φιλοξενεί στο γήπεδό της τη Λανς, η οποία μετρά πέντε σερί ματς χωρίς ήττα, με 3 ισοπαλίες και 2 νίκες, με την τελευταία νίκη να είναι στο προηγούμενο παιχνίδι με 2-1 εντός έδρας απέναντι στην Ντιζόν. Είναι στην 6η θέση με 40 βαθμούς σε 26 ματς και γκολ 37-35.

Ανζέ-Λανς (16:00): Αμφότερες οι ομάδες έχουν καλές επιθέσεις, αλλά παράλληλα έχουν και κακές άμυνες και εκεί θα στηριχτούμε εμείς. Θέλουμε γκολ και από τις δύο ομάδες, μία επιλογή η οποία πληρώνει στο 1.90.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X