ENWSI TV: Pregame και Postgame για το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Πού θα δούμε σήμερα τον αγώνα
Photo Credits: INTIME

Το ENWSI TV βάζει τα καλά του για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ σήμερα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ENWSI TV φορά τα καλά του για το σημερινό ντέρμπι!

Η Ενωση αντιμετωπίζει απόψε (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, NovaSports 1) τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 24η αγωνιστική της Super League. Στα τελευταία 7 παιχνίδια για το πρωτάθλημα, ο Δικέφαλος έχει μόλις 3 νίκες και το αγωνιστικό της πρόβλημα είναι εμφανές. Το έργο του Μανόλο Χιμένεθ έγινε ακόμα πιο δύσκολο όταν οι τραυματισμοί άρχισαν να πέφτουν «βροχή» στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

To ENWSI TV δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ούτε πριν, αλλά και φυσικά ούτε μετά από την αναμέτρηση μέσα από το επίσημο κανάλι του στο YouTube.

Πριν τη σέντρα του ματς, στις 18:30 ξεκινά το Pre Game της αναμέτρησης με τον διευθυντή του enwsi.gr Σταύρο Καζαντζόγλου μαζί με τον Τάσο Τσατάλη να παραθέτουν τις σκέψεις τους αναφορικά με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Μετά τον αγώνα στη Λεωφόρο, στις 22:30, ξεκινά το Post Game του ENWSI TV για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό με τις απόψεις και τα σχόλια των δημοσιογράφων του enwsi.gr και τα μηνύματα του κόσμου. Παρών θα δηλώσουν μετά τον αγώνα στη Λεωφόρο -εκτός του Σταύρου Καζαντζόγλου- και οι Τάσος Καπετανάκος, Πάνος Λούπος. Μέχρι και μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα η παρέα του enwsi.gr θα φωνάζει παρών για συζητήσεις γύρω από την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X