Έχουν το θράσος στον Προμηθέα να μιλάνε για την ΑΕΚ

Έχουν το θράσος στον Προμηθέα να μιλάνε για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Insider καταγράφει την έκρηξη αλαζονείας των... παιδιών από την Πάτρα

Επίδειξη αλαζονείας, έπαρση, νεοπλουτισμός. Όπως θέλετε πείτε το αλλά αυτό που συμβαίνει με τον Προμηθέα εσχάτως έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Η ομάδα της Πάτρας μάλλον έχει υπερεκτιμήσει τη θέση της στο μπασκετικό γίγνεσθαι και παλεύει να γίνει κάτι άλλο από αυτό που ξεκίνησε.

Μετά την… μοναξιά της ψηφοφορίας στον ΕΣΑΚΕ, όπου ήταν η μοναδική που ψήφισε να διεξαχθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ, τη στιγμή που υπήρχαν επιβεβαιωμένα κρούσματα, άρα και ξεκάθαρος κίνδυνος διασποράς του ιού εντός της ομάδας, αλλά και στην ομάδα της Πάτρας, σε περίπτωση που γινόταν τελικά το παιχνίδι, η ομάδα από την αχαϊκή πρωτεύουσα έρχεται να ξαναδείξει αλαζονική συμπεριφορά.

Κι όμως, η ομάδα που έχει στην τροπαιοθήκη της μόλις ένα Σούπερ Καπ, το οποίο κατέκτησε πριν από λίγους μήνες και μετράει μόλις λίγα χρόνια στην Basket League ήρθε να δείξει πως τη θέση της ομάδας-πρότυπο έχει πάρει μια ομάδα που κάνει επίδειξη νεοπλουτισμού και έπαρσης και φροντίζει να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

«Όποτε κι αν παίξουμε με την ΑΕΚ την έχουμε» έφτασαν να λένε σε πηγαδάκια μετά την επικύρωση της αναβολής του αγώνα. Μάλιστα, όπως το διαβάσατε.

Προφανώς υπερεκτίμησαν τη θέση που βρίσκονται στο μπασκετικό γίγνεσθαι, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Λένε πως έχουν την ΑΕΚ επειδή την κέρδισαν σε ένα παιχνίδι που παρουσίασε σύνθεση ανάγκης και δεν είχε σημαντικές μονάδες του ρόστερ της, τη στιγμή που ο Προμηθέας είχε πλήρες ρόστερ και όλα τα όπλα στη φαρέτρα του.

Λένε πως έχουν την ΑΕΚ που πέρυσι τους κέρδισε όπου τους βρήκε, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και μάλιστα σήκωσε τρόπαιο την στιγμή που οι άνθρωποι της ομάδας από την Πάτρα έπαιρναν στο… κυνήγι τους διαιτητές και τους έβριζαν. Για τόση έπαρση μιλάνε, Τόσο πολύ «έχουν» την ΑΕΚ οι συγκεκριμένοι.

Τα μυαλά τους πήραν αέρα. Επειδή ξαφνικά από την απραξία, όπου για ένα δίμηνο δεν έπαιζαν, αλλά έκαναν μεταγραφές και από εκεί που έκοβαν παίκτες με την πρόφαση του κορωνοϊού, την στιγμή δε που ελέγχονται για την στάση τους πριν από τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, φτάνουν σε σημείο να κουνάνε το δάχτυλο στην ΑΕΚ.

Ό,τι κι αν κάνουν όμως στην Πάτρα είναι πολύ μικροί για να πλησιάσουν το βεληνεκές της ΑΕΚ. Πόσω μάλλον να μπουν στην ίδια κουβέντα μαζί της.

Βέβαια όταν έχεις έπαρση και θράσος αυτά συμβαίνουν. Η ασέβεια και η προκλητικότητα όμως, κάποια στιγμή γυρίζει μπούμερανγκ και έρχεται η τιμωρία. Νομοτελειακό είναι αυτό!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X