Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Αργεντινής κατηγορείται για ανθρωποκτονία μετά από τροχαίο δυστύχημα

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Αργεντινής κατηγορείται για ανθρωποκτονία μετά από τροχαίο δυστύχημα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο βασικός κίπερ της εθνικής Αργεντινής στο Μουντιάλ του 2002, Πάμπλο Καβαγιέρο, παρέσυρε θανάσιμα έναν άτυχο άνδρα με το αυτοκίνητο και πλέον, κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Αργεντινή, μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο 46χρονος παλαίμαχος διεθνής, Πάμπλο Καβαγιέρο. Ο βασικός τερματοφυλακας της Αλμπισελέστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 και νυν τεχνικός αθλητικός διευθυντής της Βελέζ Σάρσφιλντ, σκότωσε έναν 57χρονο πεζό άνδρα στην περιοχή Ετσεβερί, παρασύροντάς τον θανάσιμα με το αυτοκίνητό του καθώς επέστρεφε από την εκτός έδρας νίκη της ομάδας κόντρα στην Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Ο 57χρονος, ονόματι Χουάν Ριβέρο, υπέκυψε ακαριαία στα τραύματά του, παρά την εσπευσμένη κινητοποίηση του ασθενοφόρου στο σημείο. Πλέον, ο άλλοτε κίπερ των Θέλτα, Εσπανιόλ και Λεβάντε την περίοδο 1999-2008 κατηγορείται για ανθρωποκτονία και η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά το αυτοκίνητό του, ένα Volkswagen Tiguan για περαιτέρω εξιχνίαση του πώς προήλθε το μοιραίο δυστύχημα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X