«Κιτρινόμαυρο» φαβορί σε υψηλές αποδόσεις

«Κιτρινόμαυρο» φαβορί σε υψηλές αποδόσεις

Οι προτάσεις της Novibet για το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ώρα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έφτασε. Ένα παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μάχη της τετράδας και των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Η ΑΕΚ μπαίνει με καλύτερη ψυχολογία από τον αντίπαλό της, που προέρχεται από δύο κολλητές ήττες σε Κύπελλο και Super League.

Ο Μανολό Χιμένεθ μπορεί να διαλαλεί ότι η άμυνα είναι το σημαντικότερο στοιχείο για το σύνολό του, παρόλα αυτά μέσω της επίθεσης ήρθαν τα τελευταία αποτελέσματα. Λιβάι Γκαρσία (3 ασίστ), Νέλσον Ολιβέιρα (4 γκολ, 1 ασίστ) και Ντάνιελ Σιμάνσκι (3 γκολ) έχουν προσφέρει τα μέγιστα σε αυτό τον τομέα μέσα στον Φεβρουάριο, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει πλούσιο ταλέντο στην ομάδα.

Ένας ακόμα τομέας που οι «κιτρινόμαυροι» παρουσιάζονται ιδιαίτερα αποτελεσματικοί, είναι τα εκτός. Φέτος, βρίσκονται στην δεύτερη θέση της λίστας των πιο αποδοτικών εκτός έδρας ομάδων της λίγκας (8-1-2), συγκεντρώνοντας τους 25 από τους 44 βαθμούς μακριά από το «Ο.Α.Κ.Α». Μάλιστα, από τα τέλη Οκτώβρη μέχρι σήμερα, έχουν γνωρίσει μόνο μία ήττα (7-1-1)!

Με τον Παναθηναϊκό σε ντεμί κατάσταση, το διπλό της «Ένωσης» στο 2,65 βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Επίσης, κόντρα στη λογική των στοιχηματικών που περιμένουν κλειστό ματς, και βάσει της πρόσφατης εικόνας των ομάδων, προκύπτει και το 2 & Goal/Goal σε απόδοση 6,00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X