Λάτσι: «Εχουμε δεχθεί πολλά γκολ, με συγκέντρωση για τη νίκη» (VIDEO)

Λάτσι: «Εχουμε δεχθεί πολλά γκολ, με συγκέντρωση για τη νίκη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Ζίγκα Λάτσι για το μας με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζίγκα Λάτσι μίλησε για τα αμυντικά προβλήματα της ΑΕΚ, τις στατικές φάσεις που την πληγώνουν, αλλά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ζίγκα Λάτσι μιλώντας στα κανάλια Novasports αναφέρθηκε στα πολλά γκολ που δέχεται η ΑΕΚ στα τελευταία ματς τονίζοντας: “Είναι αλήθεια πως έχουμε δεχθεί πολλά γκολ τελευταία, πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα”, ενώ για τις στατικές φάσεις που “πληγώνουν” την Ένωση δήλωσε:

«Τα 27 γκολ παθητικό είναι πάρα πολλά. Τα 14 που έχουν έρθει από στατικές φάσεις θα έλεγα πως είναι κυρίως από έλλειψη συγκέντρωσης. Ελπίζω να βελτιωθούμε και να κρατάμε ανέπαφη την εστία μας». Ο διεθνής Σλοβένος στόπερ έκανε το ντεμπούτο του φέτος στον αγώνα με τον Άρη με τον ίδιο να ήλπιζε ότι μετά από αυτό το ματς αγωνιζόταν περισσότερο: “Το ήλπιζα, αλλά δεν ήταν σίγουρο. Είμαι χαρούμενος που πήρα τις ευκαιρίες από τον προπονητή μου και από την εμπιστοσύνη που μου δείχνει”.

Δείτε επίσης ΕΔΩ όσα είπε ο Ζίγκα Λάτσι για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά και το αν υπάρχει βελτίωση στο παιχνίδι του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X