Μπάρκας: Ξανά εκτός αποστολής στη Σέλτικ

Μπάρκας: Το πρώτο πάτημα του στο γήπεδο της Σέλτικ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Μπάρκας έμεινε για δεύτερο σερί ματς πρωταθλήματος εκτός αποστολής και η φημολογία για το μέλλον του στο «Σέλτικ Παρκ» έχει φουντώσει!

Ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ αγωνίστηκε για τελευταία φορά βασικός στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Λίβινγκστον (20/1) που έληξε ισόπαλη 2-2.

Έκτοτε έχασε την θέση του στο αρχικό σχήμα από τον Σκοτ Μπέιν, ωστόσο για πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα έμεινε εκτός αποστολής από τον Νιλ Λένον στο ματς με την Ρος Κάουντι.

Η Σέλτικ μάλιστα ηττήθηκε (1-0) με τον 49χρονο τεχνικό να αποχωρεί από τον πάγκο του συλλόγου και τον Τζον Κένεντι να εκτελεί πλέον καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή.

Ο Μπάρκας ωστόσο παραμένει εκτός αποστολής και για το παιχνίδι με την Αμπερντίν δίχως ο σύλλογος της Γλασκώβης να έχει δώσει κάποια εξήγηση για την συγκεκριμένη απόφαση, αφού δεν έχει δηλωθεί ως τραυματίας. O 26χρονος τερματοφύλακας έχει καταγράψει στο πρωτάθλημα Σκωτίας 13 συμμετοχές διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε 6 αναμετρήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X