Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ, αλλά με Ιωαννίδη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ, αλλά με Ιωαννίδη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός αποστολής από το αθηναϊκό ντέρμπι έμεινε ο Ολλανδός στόπερ και τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Πούγγουρας.

Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου, με τον Μπαρτ Σένκεφελντ να τίθεται εκτός των 21 παικτών που συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας ο Λάζλο Μπόλονι.

Ο Ολλανδός στόπερ δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο και εκτιμήθηκε ότι είναι προτιμότερο να είναι πανέτοιμος για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο την προσεχή Τετάρτη.

Τη θέση του Σένκεφελντ στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού προβλέπεται να πάρει ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ενώ στην ενδεκάδα αναμένεται να είναι κανονικά ο Φώτης Ιωαννίδης που ξεπέρασε σε χρόνο dt το τράβηγμα που τον ταλαιπώρησε.

Το προβάδισμα για την 11άδα των πράσινων στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έχουν οι: Διούδης, Μολό, Βέλεθ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Νιάς, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Καμπετσής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία βρίσκονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο και Καμπετσής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X