ΑΕΚ: Με Βασιλαντωνόπουλο η αποστολή για την Λεωφόρο!

ΑΕΚ: Με Βασιλαντωνόπουλο η αποστολή για την Λεωφόρο!
Photo Credits: INTIME

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος μπήκε στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό!

Μάλιστα, ο Ελληνας δεξιός μπακ δίνει το παρών για πρώτη φορά στην αποστολή της Ενωσης από τότε που ανέλαβε ο Μανόλο Χιμένεθ. Την ίδια στιγμή επέστρεψε και ο Γεβγέν Σάκχοφ για να ενισχύσει το κέντρο του Δικεφάλου.

Οι απουσίες φυσικά, παραμένουν πολλές αφού οι Νέλσον Ολιβέιρα, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μιχάλης Μπακάκης, Άνελ Σαμπανάτζοβιτς, Γιάννης Σαρδέλης και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης και σήμερα, ενώ ο Αντρέ Σιμόες έκανε θεραπεία.

Η αποστολή για το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X