Αυστηρό μήνυμα Δένδια στην Άγκυρα (VIDEO)

Αυστηρό μήνυμα Δένδια στην Άγκυρα (VIDEO)

Ξεκάθαρο μήνυμα στην Τουρκία έστειλε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οξεία είναι η αντίδραση της Ελλάδας απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα και ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας αποκάλυψε από το βήμα της Βουλής ότι ήδη έχει προχωρήσει στις απαραίτητες επαφές προκειμένου να αποκλιμακωθεί η κατάσταση. Ειδικότερα, ήδη έχει συνομιλήσει με τον απεσταλμένο του ΟΗΕ στη Λιβύη ενώ επίκειται και τηλεφωνική επικοινωνία με τον ρώσο ΥΠΕΞ, Σεργκέι Λαβρόφ.

«Επαναλαμβάνω ότι η χώρα μας έχει αυτοπεποίθηση. Η Τουρκία δεν θα πετύχει να δημιουργήσει στην Ελλάδα σύνδρομο σκυλιού Παβλόφ. Η Ελλάδα αντιδρά όπως πρέπει και όταν πρέπει. Όχι όταν και όπως επιθυμεί η Τουρκία ειδικά όταν το κάνει για τόσο προφανείς λόγους ακόμα και για μαθητή δημοτικού» ανέφερε στην Βουλή ο κ. Δένδιας και συμπλήρωσε πως «είναι ευτυχές πως σήμερα, σε αντίθεση με το παρελθόν, το σύνολο του πολιτικού κόσμου ανέγνωσε με τον ίδιο τρόπο τον ευκρινή και προκλητικό τουρκικό σχεδιασμό».

Σημειώνεται, ότι ο κ. Δένδιας είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον αιγύπτιο ομόλογό του, Σάμεχ Σούκρι, κατά την οποία συζήτησαν για τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας και Αιγύπτου και τις περιφερειακές εξελίξεις, όπως αναφέρεται ανάρτηση του έλληνα ΥΠΕΞ στο Twitter.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X