ΑΕΚ: Μόνο νίκη με Θέτιδα θέλει σήμερα η ΑΕΚ (18:45, enwsi.gr)

Εικόνες από το ΑΕΚ-Αίας Ευόσμου
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στις 18:45 την Θέτιδα στη Νέα Φιλαδέλφεια με στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει στην 3η θέση της βαθμολογίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ακόμη «καθαρή» νίκη που θα την διατηρήσει στην 3η θέση της βαθμολογίας και μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος θα επιδιώξει να κατακτήσει σήμερα η ΑΕΚ που υποδέχεται την Θέτιδα στις 18:45 στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 10η αγωνιστική. Μετά την αναβολή του αγώνα με την Πορφύρα η «Ένωση» είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στην σημερινή αναμέτρηση με μοναδικό στόχο να πανηγυρίσει τρεις ακόμα βαθμούς. Το παιχνίδι θεωρητικά είναι ντέρμπι καθώς οι δύο ομάδες «κυνηγούν» την 3η θέση που θα τους δώσει το εισιτήριο για την β’ φάση όπου θα κριθεί και ο τίτλος. Την αναμέτρηση θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε σε live streaming από το επίσημο κανάλι του Συλλόγου στο YouTube, AEK Athletic Club. Οι αθλήτριες εκμεταλλεύτηκαν την αναβολή του αγώνα της Τετάρτης με τον Πορφύρα για να δουλέψουν περισσότερο στις αδυναμίες και θέλουν σήμερα να δείξουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο που θα δώσει μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση.

Ο Κώστας Αρσενιάδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και χθες μετά την προπόνηση το πρόγραμμα περιλάμβανε και βίντεο με τον προπονητή να δίνει ιδιαίτερο βάρος στην ανάλυση του αγώνα. Στη συνέχεια ανακοίνωσε και την αποστολή η οποία αποτελείται από τις: Τσοχατζή, Perovic, Ράπτη, Διάλλα, Καββαδία, Pirv, Μπελιά, Τουλγαρίδου, Μερκούρη, Μπούσια, Ramdin, Σουβαλιώτη. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα αγωνιστεί με την φανέλα της ΑΕΚ η Ραμντίν η οποία ανέβασε ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες και αναμένεται να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα.

 

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της Volley League Γυναικών

Β’ όμιλος – 10η αγωνιστική:

Σχ. Νέας Φιλαδέλφειας, 18.45: Α.Ε.Κ. – Α.Σ.Π. Θέτις Διαιτητές: Βελώνης, Κατερλή, Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Σαμοθράκης, Καραγιαννάκης, Γραμματεία: Λυκούδη.

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ: Π.Α.Ο.Κ. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Πανναξιακός Α.Ο.Ν. – Α.Ο.Φ. Πορφύρας 0-3 (00-25, 00-25, 00-25)

Ρεπό ο Α.Π.Σ. Αίας.

 

H βαθμολογία -Β’ όμιλος

1. ΠΑΟΚ 7 (20-3) 19

2. Ολυμπιακός 6 (18-4) 16

3. ΑΕΚ 7 (13-9) 12

4. Θέτις 6 (12-12) 9

5. Πορφύρας 7 (6-19) 4

6. Πανναξιακός 6 (9-11) 0

7. Αίας 7 (1-21) 0

* Ο Πανναξιακός έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X