MasterChef -Ξέσπασε ο Κωστής: «Εγώ θα τους πετάξω από το σπίτι» (VIDEO)

MasterChef -Ξέσπασε ο Κωστής: «Εγώ θα τους πετάξω από το σπίτι» (VIDEO)

Ξέσπασε ο Κωστής στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν κέρδισε την ασυλία ο Κωστής και είναι έτοιμος να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του στο MasterChef.

Έτοιμος να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του στο MasterChef είναι ο Κωστής μετά και την χθεσινή δοκιμασία για την ασυλία, όπου παρά το γεγονός οτι είχε καλό πιάτο, ο Αντώνης τον κέρδισε με ελάχιστη διαφορά.

Κάτι που τον γέμισε με απογοήτευση, καθώς γνωρίζει οτι θα ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του. Βλέπετε, δεν έχει και τόσο καλή σχέση με τους περισσότερους και γνωρίζει οτι θα τον βγάλουν στον… τάκο.

Μάλιστα, μιλώντας στην κάμερα φάνηκε αρκετά εκνευρισμένος, λέγοντας: «Πάμε να φτιάξουμε πράγματα γιατί ξέρω ότι αύριο μετά την ψηφοφορία θα βρεθώ να μαγειρέψω. Όταν δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες κι απλά ψηφίζουν κάποιον που δεν τις είχε… Αλλά λένε έλα μωρέ θα τον ψηφίσω γιατί είμαι μαζί με τον άλλον για να έχω κάτι να κάνω. Έχεις τα κότσια; Δώσε μου αρμοδιότητες κι αν δεν τα καταφέρω ψήφισέ με. Την αξιοπρέπειά μου δεν θα μου την ρίξουν αυτοί κάτω. Εγώ θα τους πετάξω από το σπίτι.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X