Μιχαΐλοβιτς: «Θα είναι σοκ για τους παίκτες όταν αρχίσουμε να ξαναπαίζουμε σε γεμάτα γήπεδα»

Μιχαΐλοβιτς: «Θα είναι σοκ για τους παίκτες όταν αρχίσουμε να ξαναπαίζουμε σε γεμάτα γήπεδα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκαρισμένοι θα είναι οι ποδοσφαιριστές μόλις επιστρέψουν εκ νέου οι φίλαθλοι στα γήπεδα (μετά τη σχετική απαγόρευση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού), σύμφωνα με τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Ο τεχνικός της Μπολόνια θα δει την ομάδα του να υποδέχεται τη Λάτσιο το Σάββατο (27/2, 19:00) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Seria A, περίπου ένα χρόνο μετά τη διεξαγωγή του τελευταίου της παιχνιδιού με κόσμο στις εξέδρες (κόντρα και πάλι στους Ρωμαίους).

«Ο άνθρωπος είναι ένα ”ζώο” που συνηθίζει στα πάντα. Έχουμε συνηθίσει λοιπόν να παίζουμε χωρίς κοινό. Στην αρχή ήταν ένα σοκ, τώρα είναι φυσιολογικό. Θα είναι σοκ για τους παίκτες και όταν αρχίσουμε ξανά να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο 52χρονος προπονητής, ο οποίος όμως θεωρεί ότι γρήγορα άπαντες θα προσαρμοστούν και πάλι στη νέα κατάσταση που θα διαμορφωθεί. «Όταν ανάψει και πάλι το ”πράσινο φως”, εκείνος που συνήθιζε να πηγαίνει στο εστιατόριο θα πηγαίνει. Το ίδιο πιστεύω ότι θα συμβεί και με το ποδόσφαιρο. Όταν σου απαγορεύουν κάτι, δεν βλέπεις την ώρα να επιστρέψεις για να το κάνεις.

Όταν θα έχει περάσει η πανδημία, ο κόσμος θα επιστρέψει στα στάδια. Φυσικά, θα πρέπει να έχουν δημιουργηθεί και οι κατάλληλες δομές για να μπορέσουν να φιλοξενήσουν τον κόσμο», ολοκλήρωσε ο Μιχαΐλοβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X